Ramona Olaru se ascunde, dar secretul s-a aflat. Fosta lui Cazacu iubește din nou: „Omul e prea serios, nu își dorește să apară în presă”

Catinca Giosanu 02.10.2023, 08:36

Soarele a răsărit pe strada româncei Ramona Olaru. Frumoasa asistentă tv iubește din nou. După un trecut tumultuous, cu iubiți care au înșelat-o și care i-au făcut mult rău, blondina arată că este din nou fericită.

În sfârşit, a răsărit soarele şi pe strada ei!

Anul acesta, Ramona Olaru nu a fost ferită de dezamăgiri pe plan sentimental. Vecina de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și Cătălin Cazacu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Ba chiar mai mult de atât, cei doi au fost la un pas de a se căsători. Cu toate acestea, vedeta matinalului de la Antena 1 și pilotul de motociclism au decis că este mai bine să se separe. După despărțirea de Cazacu, Ramona a încercat să își refacă viața, dar nu i-a fost delos ușor, mai ales că își cam pierduse încrederea în bărbați.

Acum, asistenta de la ”Neatza” iubește din nou, dar preferă să își țină iubitul ascuns de ochii curioșilor. Vedeta a recunoscut că și-a refăcut viața. Mai mult, ea a spus că foarte fericită și că a fost dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, nu vrea să dezvăluie identitatea bărbatului din viața ei.

Motivul pentru care Ramona Olaru preferă să nu îi dezvăluie identitatea iubitului misterios

Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu preferă să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Ea a mărturisit că nu a mai fost atât de îndrăgostită din adolescență, dar refuză să dezvăluie identitatea noului ei iubit. Frumoasa asistentă tv a ales să facă lucrurile diferit de această dată și are un motiv bine întemeiat pentru care a ales să procedeze în acest fel.

Sinceră din fire, blondina a mai spus că o parte dintre prietenii săi l-au cunoscut deja pe noul ei iubit.

Nu! Clar, nu! (n.r. nu îi spune identitatea) Nici nu o să îl vedeți prea curând. Am hotărât așa de această dată! Până nu am inelul pe deget sau data nunții stabilită, nu îl mai cunoaște nimeni! Bine, prietenii apropiați, da! O parte. (n.r. l-au cunoscut).”, a declarat Ramona Olaru, conform publicației ego.ro.

Întrebată dacă noua ei jumătate lucrează și el în televiziune, focoasa blondină a oferit următorul răspuns.

Nu! Doamne ajută, nu! (n.r. nu e din domeniu) Am reușit să scap! Nu știu, nu contează de unde este omul care va rămâne în viața mea atâta timp cât este ce trebuie și se comportă ca atare! Omul este mult prea serios, are treabă cu business-urile lui și nu își dorește să apară în presă în fiecare zi cu lucruri banale. Ce este mai privat este mai bine!”, a mai spus Ramona.

Urmăriți Playsport.ro și pe