Ramona, victima neștiută din conflictul Prodan – Reghecampf. În lacrimi, și-a spus povestea și trăirile

Giosanu Catinca / 21.10.2021, 16:39
Ramona, victima neștiută din conflictul Prodan – Reghecampf. În lacrimi, și-a spus povestea și trăirile

Ramona Lăzuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf, a făcut declarații despre divorțul care a șocat pe toată lumea. Fostul iepuraș Playboy cunoaște bine relația nașilor ei și a decis să vorbească public despre acest subiect.

Ramona Lăzuran, dezvăluiri despre divorţul dintre Prodan și Reghecampf

Ramona Lăzuran a declarat că îi este greu să privească schimbul de replici dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Mai mult, ea a recunoscut că este afectată de ceea ce se întâmplă între impresară și antrenorul Universității Craiova.

Îmi este atât de greu să privesc la episoadele astea care rulează de ceva vreme pe anumite posturi. Nici nu știu ce să spun, cum să pun problema, pentru că nu înțeleg, nu înțeleg ce se întâmplă. Trăiesc despărțirea lor pentru că sunt familia mea și o trăiesc poate mai greu ca despărțirea mea. Pentru mine am știut să mă pregătesc, am știut ce se întâmplă, am cunoscut amănunte și factori distructivi.”, a afirmat fina lui Laurențiu Reghecamf și a Anamariei Prodan la emisiunea ”Exclusiv VIP” de la Prima TV.

”Reghecampf a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns”

Ramona a adus în discuție și situația financiară a celor doi. Vedeta a dezvăluit ce avere aveau cei doi în momentul în care s-au cunoscut.

Eu îi cunosc pe acești oameni foarte bine, vorbesc cu ei, am vorbit cu ei, sunt parte din mine și familia mea, parte din copilul meu pentru că sunt părinți spirituali pentru Maya, fiica mea.

Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea un statut și o avere impresionantă și atunci.

Ei au plecat amândoi, însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea.

Ei au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatră pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni. Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este. Pentru că el nu a avut copilăria pe care au avut-o toți copiii. El a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucător în primul rând.”, a mai spus Ramona Lăzuran.

Fina lui Reghecampf a subliniat că a discutat recent cu cei doi soți.

Am vorbit de multe ori. Există o suferință foarte mare, e o traumă ce se întâmplă. Orice mamă care se vede peste noapte fără aripi, rămâne cu singura alinare. Copilașul ală de lângă ea. Automat intervine disperarea. Intervin niste trăiri pe care nu mai poți fi stăpână. Încerci să atragi lângă tine persoane care ai impresia că te pot ajuta. Nu te poate ajuta nimeni. Greșeala lor cea mai mare, în toată această perioadă de viață de familie, a fost că au acceptat în jurul lor persoane nepotrivite. Care au profitat de ei, de bunurile lor, de notorietatea lor.”, a adăugat vedeta.