Război în toată regula între Becali și Anamaria Prodan. Scene incredibile în toiul nopții. Si garda de corp a președintelui a fost implicată

Moldoveanu Camelia / 12.01.2022, 11:40
Război în toată regula între Becali și Anamaria Prodan. Scene incredibile în toiul nopții. Si garda de corp a președintelui a fost implicată

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri șocante despre războiul pe care îl poartă cu familia Becali. S-a lăsat cu scene ca în filmele de acțiune între cei mai cunoscuți impresari din sportul românesc. Până și garda de corp a președintelui a fost nevoită să intervină.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre scandalul cu familia Becali: „Război cu urmăriri noaptea, cu mașinile”

Impresara a făcut dezvăluiri uluitoare despre războiul pe care îl poartă de ani de zile cu familia Becali. Pe lângă atacurile publice, declarațiile tăioase și luptele pentru fotbaliști, s-a apelat și la alte tactici de intimidare. În podcast-ul „La mijloc”, realizat de către Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a mărturisit că în celebrul conflict a fost nevoit să se implice chiar și garda de corp a lui Ion Iliescu pentru ca situația să nu iasă de sub control.

Bineînțeles era Adi Mutu. Aaaa! Stai puțin că acum îmi convine că deja începuse conflictul cu familia Becali. Zic: stai puțin că omul gândește ca mine. Ce competiție? Război! Cu urmăriri noaptea cu mașinile. Război, război. Scandaluri pe la copii pe la școală, cu înjurături, cu bodyguardul președintelui României, Iliescu”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Recunoaște că este îndrăgostită

În urmă cu puțin timp, în presă au apărut infirmații potrivit cărora Anamaria Prodan se iubește cu cel mai potent financiar bărbat din Abu Dhabi. Ba chiar un apropiat ar fi mărturisit că se gândește serios să se căsătorească pentru cea de-a treia oară. O poveste de dragoste parcă ruptă din dorințele agentei FIFA, exact așa cum visează. S-a spus chiar și faptul că bărbatul misterios ar fi cel cu care încă soția lui Laurențiu Reghecampf apare în ultimele postări de pe Instagram. După puțină vâlvă, Anamaria Prodan a lămurit situația.

M-am săturat să fiu măritată de presă şi de gura lumii în fiecare zi şi să am declaraţii de genul – sunt îndrăgostită . Sunt îndrăgostită de copii mei, de meseria mea, nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic, să fac copii însurat. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt încă măritată, eu sunt demnă, nu am nebunii din astea, Oamenii care sunt cu mine sau care apar pe Instagram sunt partenerii mei de afaceri, eu toată viaţa mea am făcut afaceri cu bărbaţi şi am trăit între bărbaţi. Cât despre domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru, care nu are de-a face cu subiecte de genul acesta. Vă rog frumos, până nu se pronunţă divorţul de Regehcampf, nu nu aş vrea să discutăm despre iubiri fulgerătoare, nunţi şi aşa mai departe”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru România TV.