Război total în familia lui Becali. Mesaj tăios transmis în miezul nopții. Se anunță o scindare de proporții

Bordei Radu 07.10.2022, 09:46
Război total în familia lui Becali. Mesaj tăios transmis în miezul nopții. Se anunță o scindare de proporții

Umilința suferită de FCSB în Danemarca are urmări chiar și în familia lui Becali. Se pare că decizia luată de patron, de a prioritiza campionatul, stârnește critici chiar de la un apropiat al acestuia. Mesajule ste unul extrem de critic.

Un membru din familia lui Becali, mesj dur după eșecul cu Silkeborg. Îl critică pe Gigi?

Rezervele FCSB-ului s-au făcut de râs în Danemarca. Acestea s-au prezentat într-un mod rușinos și au semnat una din cele mai negre seri din istoria acestui club. Prestația oamenilor lui Dică a stârnit multe critici. Inclusiv nepotul lui Gigi Becali, unul din apropiații patronului, a surprins cu o reacție virulentă pe rețelele de socializare.

NU poți să păcălești fotbalul la infinit, cel puțin nu în Europa, a postat Lucian Becali

Fanii au fost surprinși de reacția lui Becali, mai ales că nu este clar cui îi este adresată. Jucătorii s-au prezentat foarte slab, iar Dică nu a avut soluții. Dar totul a pornit de la decizia patronului de a nu mai pune preț pe meciurile din Conference League. gigi Becali și-a asumat un risc și totul s-a întors împotriva lui. Iar meciul cu Petrolul ar putea deveni crucial pentru viitorul lui Dică.

Helmut Duckadam, reacție memorabilă după umilința istorică suferită de FCSB cu Silkeborg

Unul dintre cei care se declară rușinați de coșmarul suferit de FCSB cu Silkeborg este Helmut Duckadam. „Eroul de la Sevilla” s-a declarat întotdeauna un susținător al echipei lui Gigi Becali, pe care a considerat-o continuatoarea Stelei. Fostul mare portar din Ghencea a postat imediat după partida din Danemarca un text în care se dezice atât de FCSB, cât și de CSA Steaua.

„Eu am fost unul dintre putinii care am sustinut ca FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, ca Steaua NU MAI EXISTA! Cei care conduc azi FCSB si CSA si-au batut joc de toata istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris Duckadam pe contul de facebook.

E clar, nu mai e nimic de spus. O seară neagră pentru noi, trebuie să uităm cât mai repede, să băgăm capul în pământ.

Un rezultat rușinos, nu ne așteptam, deși am lăsat acasă câțiva titulari, consider că am pregătit bine meciul. Dar, rezultatul a fost rușinos.

Sunt multe de spus, acum la cald nu are rost să vorbim. Vom face analiza și vom vorbi în vestiar. Împreună cu mister vom avea o discuție, pentru că trebuie să rezolvăm situația, a declarat Răzvan Oaidă, la finalul meciului