Războinicul pe care l-ar iubi în secret Elena Chiriac, de la Survivor: „A făcut o pasiune pentru el”

Giosanu Catinca / 23.06.2022, 11:48
Războinicul pe care l-ar iubi în secret Elena Chiriac, de la Survivor: „A făcut o pasiune pentru el”

Elena Chiriac a fost îndrăgostită de unul dintre concurenţii de la Survivor. Multipla campioană națională la taekwondo WTF a fost dată de gol de Cătălin Zmărăndescu. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a oferit detalii despre războinicul pe care l-ar fi iubit în secret Elena Chiriac.

Elena Chiriac, îndrăgostită de unul dintre concurenţii de la Survivor

Elena Chiriac, fostă campioană la taekwondo, a stat patru luni în Republica Dominicană. În tot acest timp, ea a făcut o pasiune pentru unul dintre Războinici.

Cătălin Zmărăndescu a observat că multipla campioană națională și-a schimbat comportamentul la un moment dat. Ea a devenit mult mai interesată de Alex Delea. Și asta, cu mult înainte ca tânăra să îl aleagă pe câștigătorul Survivor România 2022 în echipa Tigrilor.

Pe el l-ar iubit în secret Elena Chiriac

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a bănuit încă de la început că Elena Chiriac îl place pe Alex Delea. El a vorbit într-un live despre relația dintre cei doi foști concurenți de la show-ul din Republica Dominicană.

Chiar dacă a avut o cădere nervoasă și a plâns când a pierdut în fața lui Alex Delea, fostul mare luptător susține că tânăra a fost îndrăgostită de barmanul din echipa ”Războinicilor”.

Reacția uimitoare pe care a avut-o Elena Chiriac după ce a pierdut marea finală

Alex Delea a fost ales câștigător la „Survivor România”. El a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor emisiunii, spre nemulțumirea Elenei Chiriac. Frumoasa sportivă și-a dorit mult să plece acasă cu marele premiu, însă a pierdut în fața barmanului din Constanța.

Elena și-a felicitat colegul, dar a avut o reacție necontrolată înainte de a face acest lucru. Tânăra a izbucnit în lacrimi în fața tuturor.

Domnul Dan, mă gândesc că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un locul doi pentru mine. Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu!”, a spus Elena Chiriac în lacrimi, după ce a pierdut finala de la „Survivor România” în fața lui Alex Delea.

În conturile luptătoarei de taekwondo au intrat 40.000 de mii de euro după ce sportiva a participat la Survivor România 2022.