Reacție dură la Imperiul Leilor. I-a refuzat banii lui Răzvan Raț: „Propunerea ta e varză”

Catinca Giosanu 27.09.2023, 14:11
Reacție dură la Imperiul Leilor. I-a refuzat banii lui Răzvan Raț: „Propunerea ta e varză”

Un bărbat din Bucovina și-a luat inima-n dinți și a venit în fața juraților de la Imperiul Leilor pentru a le prezenta afacerea sa. Tânărul antreprenor le-a cerut leilor să îl ajute cu 100.000 de euro, pentru 20% din afacerea sa. Răzvan Raț s-a arătat dispus să îl ajute, dar bucovineanul i-a refuzat banii. Care este motivul pentru care omul de afaceri nu a vrut să accepte banii fostului fotbalist, dar și cum l-a umilit Mircea Căpățînă, aflați din rândurile de mai jos.

Lucian Laurus, decizie neașteptată

Lucian Laurus, antreprenorul din Milișăuți, cu afacerea de familie moștenită din strămoși, transformată în brand: Cămara Laurus, a stat față în față cu investitorii de la Imperiul Leilor. El a încercat să îi convingă pe investitorii de la Imperiul Leilor 2023 să îl ajute cu suma de 100.000 de euro în schimbul a 20% din afacerea sa.

„Propunerea ta e varză”

Mircea Căpățînă, co-fondatorul softului românesc de facturare și contabilitate SmartBill, a spus încă de la început că Lucian Laurus este șiret și că totul este în avantajul bucovineanului.

Ce vrei tu este beneficiu din toate părțile, dar din punctul meu de vedere, propunerea ta de business este cam varză. Ești șiret aici și e doar în avantajul tău. Eu mă retrag de la investiție”, i-a spus Mircea Căpățînă tânărului antreprenor.

L-a refuzat pe Răzvan Raț

Bucovineanul a fost la un pas să îl convingă pe Răzvan Raț să îl ajunge cu cei 100.000 de euro. Numai că fostul jucător de fotbal a avut condițiile lui, iar Lucian Laurus nu a vrut să negocieze.

Dacă patru investitori s-au retras, Răzvan Raț i-a propus 100.000 de euro, 30% din business, dar și posibilitatea de a rămâne în afacere. Ei bine, bucovineanul s-a arătat dispus să îi ofere numai 20% din afacere și astfel a rămas cu buza friptă.

Scurt și la obiect. 100.000, 30% și să rămân în business”, i-a spus fostul jucător al celor de la Șahtior Donețk.

Urmăriți Playsport.ro și pe