Reghecampf, îngenuncheat de Bebeto. Mesajul pe care copilul i l-ar fi transmis tatălui său

Ștefănescu Dragoș / 26.06.2022, 13:27
Reghecampf, îngenuncheat de Bebeto. Mesajul pe care copilul i l-ar fi transmis tatălui său

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a intrat într-o nouă etapă. Cei doi au renunțat la atacurile directe și par să fi revenit la sentimente mai bune. Totuși, Bebeto, copilul celor doi, are resentimente puternice față de tatăl său și refuză momentan să-l vadă.

Bebeto nu mai vrea să-l vadă pe Laurențiu Reghecampf. Copilul este dezamăgit profund de tatăl său

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a escaladat mai multe etape de la izbucnirea întregului scandal. În mod surprinzător, cei doi au revenit la sentimente mai bune și au început să comunice în special pentru binele copiilor lor.

În ciuda faptului că are o vârstă fragedă, Bebeto, fiul celor doi, dă dovadă de multă maturitate. Puștiul are încă resentimente față de tatăl său și nu vrea să-l vadă momentan. Anamaria Prodan a dezvăluit totul în cadrul unui interviu.

Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Eu, fetele și Laur junior trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. (…) Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el (Laurențiu Reghecampf n.r). La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta.

Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul ăsta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc – n.r.) atât de aproape de noi?(…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară”, a declarat Anamaria Prodan la Prima TV, conform Click.ro.

Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf

În mod surprinzător Laurențiu Reghecampf a încetat colaborarea cu Universitatea Craiova și și-a găsit rapid un nou angajament. Tehnicianul român a semnat un contract pe doi ani cu formația Neftchi Baku.

Plecarea lui Reghecampf în Azerbaidjan a fost imediat comentată de către Anamaria Prodan. Impresara nu a ratat ocazia de a trimite câteva săgeți către fostul soț, pe care l-a avertizat că-și pune în pericol cariera dacă se mai lasă influențat de actuala sa parteneră de viață.

Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze și filmări ce le-am tot văzut prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într-un final.”, a spus Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.