Reghecampf, părăsit subit. Lovitură neașteptată pentru antrenorul Craiovei, în plin scandal cu soția

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.01.2022, 20:13
Reghecampf, părăsit subit. Lovitură neașteptată pentru antrenorul Craiovei, în plin scandal cu soția

Laurențiu Reghecampf primește o lovitură grea chiar înainte de reluarea campionatului. Aflat doar pe locul 5 în Liga 1 și în pericol să rateze chiar play-off-ul, antrenorul Universității Craiova rămâne fără colaboratorul pentru care a insistat să se alăture staff-ului său în urmă cu circa 3 luni.

Laurențiu Reghecampf rămâne fără Basarab Panduru în staff

Potrivit fanatik.ro, Basarab Panduru nu mai vrea să continue în Bănie și urmează să își rezilieze contractul. Fostul internațional român este în prezent secundul lui Laurențiu Reghecampf.

Panduru s-a alăturat staff-ului oltenilor în luna octombrie a anului trecut la insistențele lui Reghecampf. Cei doi au lucrat împreună anterior pentru o perioadă scurtă la Al-Wasl.

Conform sursei citate, Basarab Panduru ar urma să revină pe poziția de analist la Telekom Sport, funcție pe care a mai ocupat-o de două ori în trecut. Despărțirea prematură a acestuia de Universitatea Craiova este destul de surprinzătoare, în condițiile în care el s-a arătat foarte entuziasmat de această provocare înainte să semneze contractul.

Acum a fost să fie. N-am crezut şi nici n-am vrut să mă întorc în campionatul nostru, am avut rezervele mele. El (n.r. Laurenţiu Reghecampf) mereu m-a sunat. Am fost la un meci amical invitat, acum o lună de zile, la Braşov. M-au invitat şi la masă, le-am spus că nu vin, că nu am ce să caut, dar au insistat şi m-am simţit bine acolo.

M-am simţit din grupul ăla şi am simţit că vreau să mă duc. Mă duc împăcat acolo. Cu toţi mă înţeleg bine, cu Reghe, Dinu, Bogdan, Caran. Suntem prieteni.

Vorbesc cu Mihai Rotaru, am vorbit şi după, dar atunci am simţit că parcă sunt de acolo, m-am simţit bine. Atunci am zis că trebuie.

În zona Golfului aveam o problemă cu limba, cu discutatul. Aici e clar că e mult mai bine, văd un lucru şi-l pot explica cum trebuie şi cum vreau. Toţi ne ocupăm, toţi discutăm, lucrăm în echipă şi e cel mai bine. Craiova era candidată la titlu şi lucrurile merg foarte bine”, a spus Panduru în octombrie potrivit telekomsport.ro.

Perioadă extrem de complicată pentru antrenorul Universității Craiova

Continuă astfel perioada dificilă pe care o traversează Laurențiu Reghecampf în ultimele luni. Atât profesional, cât și personal. Antrenorul de 46 trece prin divorțul cu Anamaria Prodan, rezultatele din ultimele meciuri sunt mult sunt așteptări, iar mai nou se confruntă și cu un focar de Covid-19 în cadrul lotului.

Din acest motiv, Universitatea Craiova a cerut amânarea primului meci oficial din 2022, cel de pe teren propriu contra Rapidului. Și se pare că oltenii chiar au găsit înțelegere la omologii din Giulești pentru acest lucru, fapt ce a declanșat furia fanilor formației alb-vișinii.