Reghecampf, umilit total! L-a dat de gol, furioasă nevoie mare, că nu are bani de nuntă: „Săracul, nu-i multimiliardar”

Autor: Gheorghiu Dan / 18.08.2022, 08:57
Reghecampf, umilit total! L-a dat de gol, furioasă nevoie mare, că nu are bani de nuntă: „Săracul, nu-i multimiliardar”

Bat clopote de nuntă în familia lui Laurențiu Reghecampf. Fiul antrenorului Neftchi Baku din Azerbaidjan a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, gimnasta Asiana Peng.

Totul s-a petrecut de față cu părinții fetei. Totuși, mama Asianei Peng este nemulțumită de faptul că nici până în acest moment, nu a fost invitată la nuntă.

„Ar face nuntă, dar nu are cu ce”

În familia Reghecampf se anunță nuntă. Luca Reghecampf, băiatul antrenorului de la Neftchi Baku, Azerbaidjan, este hotărât să-și întemeieze o o familie cu Asiana Peng.

Luca este băiatul fostului fotbalist și actualului antrenor din prima căsătorie, cu prima soție, Mariana Pfeiffer. Tânărul a crescut în Germania și are o relație de peste un an cu fosta gimnastă Peng.

Mama viitoarei mirese are, însă, o problemă mare. Până acum, nu a fost invitată la nuntă. În plus, femeia a aruncat cuvinte grele către Corina Caciuc. Nici antrenorul din Asia nu a scăpat: femeia spune că acesta nu ar avea bani de nuntă.

Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nuntă la D.A.L. Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!”, a fost mesajul pe care Silvana Peng l-a transmis mamei antrenorului, Marga Reghecampf.

Cine este Asiana Peng

Mama fostei gimnaste Asiana Peng este româncă, iar tatăl său este chinez. Asiana are 21 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României, contabilizând aproximativ 50 de medalii în palmares.

Acesta a participat la numeroase competiții naționale, dar și internaționale. Specializările sale erau bârnă și sol, fiind medaliată cu ambele la ambele categorii. De asemenea, a participat și la show-ul „Survivor România”, competiție organizată, la momentul respectiv, în Republica Dominicană.

În 2015, la vârsta de 14 ani, Asiana Peng a fost eliminată din lotul de gimnastică, în urma unui scandal. Atunci, mama sa a trimis o scrisoare către Ministerul Tineretului și Sportului. În aceasta, femeia a explicat la ce a fost expusă fiica sa.

Mai mult, a subliniat și condițiile aspre pe care le-a întâlnit sportiva la loturile naționale, precum și probleme legate de rasism și corupție.

Laurențiu Reghecampf, eliminat din Conference League

Laurențiu Reghecampf este, de aproximativ o lună, antrenorul celor de la Neftchi Baku, formație din Azerbaidjan. Fostul tehnician al Universității Craiova a fost la un pas de grupele UEFA Conference League.

Totuși, după victorie în tur, 2-1, Reghe a pierdut calificarea în play-off în partida retur. Austria Viena, al doilea cel mai titrat club al Austriei, a câștigat cu 2-0 în a doua manșă și a mers mai departe.

Adversara austriecilor va fi una dintre surprizele preliminariilor din competițiile europene. Vaduz, formație din liga a doua elvețiană, câștigătoare a cupei în Liechtenstein, a eliminat pe Konyaspor, locul 3 din Superliga Turciei, și luptă pentru un loc în grupele UEFA Conference League cu Austria Viena.