Relația uitată. El e primul bărbat celebru pe care l-a iubit Oana Zăvoranu: „Știi ce afurisit era?”

Alex Matei 27.09.2023, 14:07

Oana Zăvoranu ține din nou prima pagină a tabloidelor, după ce ea și Alex Ashraf au decis să divorțeze.

Mariajul celor doi a durat aproximativ șapte ani, însă din 2021 se tot vorbea despre problemele pe care le-ar avea cei doi. Mai mult decât atât, despre soțul vedetei s-a spus că de câteva luni are o amantă de care ce supranumită Querida știe.

Chiar dacă în public afirmau că se iubesc foarte mult, iată că relația dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu mergea foarte bine, iar acum ei au decis să se separe. Iar cel care a făcut cerea de divorț este soțul vedetei.

„Sunt, în sfârșit, o femeie liberă, care are de unde alege. Asta sunt eu, așa sunt eu, cu chef de vață și iubire multă. Să vină pretendenții… Glumesc! Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Cu cine s-a mai iubit Oana Zăvoranu

Odată cu divorțul de Alex Ashraf, lumea și-a amintit de fostele relații ale Oanei Zăvoranu, iar de departe cea mai mediatizată a fost cea cu Pepe. Din păcate, nici acel mariaj nu a rezistat, astfel că ei au divorțat.

Însă, înainte să fie partenera lui Pepe, Oana Zăvoranu s-a iubit cu un alt bărbat celebru, iar relația lor a fost uitată de multă lume. Cel la care facem referire este nimeni altul decât Cove, fostul prezentator de la „Vorbește Lumea”, emisiune difuzată de PRO TV!

Cove s-a iubit cu Oana Zăvoranu în urmă cu aproximativ 20 de ani, pe vremea când aceasta nu era persoană publică. Și, la fel ca toate relațiile pe care le-a avut Querida, nici iubirea cu prezentatorul nu a fost una lipsită de peripeții.

Așa cum afirma chiar ea în urmă cu mai mulți ani, Oana Zăvoranu a fost la un pas să îi aplice o corecție fizică lui Cove. Însă acesta a luat-o la fugă, pentru a scăpa din calea furiei partenerei lui.

„Știi ce afurisit era ăsta? Să ne ferească Dumnezeu. Mai știi când am venit la tine la apartament și te-am bătut? Că eu credeam că ești cu una. Am vrut să-l bat. Când a scăpat și a fugit, păi a fugit, nene!

Relația noastră nu a fost deloc tocată. Au uitat-o ăștia. Noi am avut o relație foarte frumoasă, intensă, dar pe vremea aia nu era paparazzeala de acum”, a spus Oana Zăvoranu despre relația pe care a avut-o cu Cove.

Urmăriți Playsport.ro și pe