Remember. Elena Udrea, iubire pătimașă cu un cunoscut fotbalist. Unde ar fi fost surprinsă blonda (VIDEO)

Mihai Rosoiu / 07.02.2021, 11:07
Remember. Elena Udrea, iubire pătimașă cu un cunoscut fotbalist. Unde ar fi fost surprinsă blonda (VIDEO)

Elena Udrea este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Activitatea sa politică și numeroasele contrverse în care a fost implicată, i-au adus notorietatea la care visa. Elena Udrea, iubire pătimașă cu un cunoscut fotbalist. Este un subiect delicat, dar despre care mulți oameni din lumea fotbalului spun că este reală.

Elena Udrea, iubire pătimașă cu un cunoscut fotbalist

Povestea datează de ceva vreme. A fost aruncată în spațiul public de regretatul Corneliu Vadim Tudor. Totul a fost povestit de „tribun” la una dintre edițiile emisiunii GSPTV și a făcut vâlvă la vremea respectivă. Vadim Tudor a dezvăluit că în adolescența sa, Elena Udrea s-a iubit cu Ilie Stan. Pentru cine nu-l cunoaște pe Ilie Stan, trebuie să spunem că a făcut carieră la Steaua București. A câștigat numeroase trofee interne și a fost component al echipei naționale.

Elena Udrea și Ilie Stan ar fi avut o relație amoroasă la începutul anilor 90
Elena Udrea și Ilie Stan ar fi avut o relație amoroasă la începutul anilor 90

Actualmente, Ilie Stan este antrenorul formației Gloria Buzău, echipă care a fost la un pas să se retragă din campionatul Ligii a II a în această iarnă.

Poveste de dragoste pasională în 1992

Relația dintre cei doi tineri, la vremea aceea, s-ar fi consumat în anul 1992. Ilie Stan (53 de ani) semnase cu Steaua București, de ceva vreme, în timp Elena Udrea urma cursurile Liceului Bogdan Petriceicu Hașdeu, din Buzău. Povestirea lui Vadim Tudor a fost savuroasă:

Elena Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, cînd erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau”, a spus defunctul șef al Partidului România Mare.

Așa cum era de așteptat, dezvăluirile lui CV Tudor au făcut furori la vremea respectivă, însă niciunul dintre protagoniști nu a confirmată. Singurul care a vorbit marginea subiectului a fost actualul antrenor al Gloriei Buzău. Ilie Stan a evitat un răspuns concret.

Elena Udrea a fost mereu o femeie care a atras privirile
Elena Udrea a fost mereu o femeie care a atras privirile

Ar fi venit în București după Ilie Stan

Potrivit aceleeași surse, Elena Udrea ar fi fost atât de îndrăgostită de Ilie Stan, încât ar fi plecat la București pentru marea sa iubire.

Ea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el, şi se iubeau nebuneşte în maşina lui. Ce, e vreo ruşine asta?!”

Ilie Stan a dezvăluit că o cunoaște pe Elena Udrea, însă nu din perioada în care cei doi se aflau la Buzău:

O ştiu pe Elena Udrea de prin 1992, cînd jucam deja la Steaua. Mi-ar fi plăcut s-o cunosc mai bine, dar n-a fost cazul”, a precizat fostul mijlocaș al Stelei.

Elena Udrea, iubire pătimașă cu un cunoscut fotbalist este un mister care nici azi nu și-a aflat răspunsul. Cei doi buzoieni au urmat căi diferite. În vreme ce Elena Udrea a devenit una dintre cele mai influente femei-politician din istoria post-decembristă a României, Ilie Stan și-a continuat cariera de fotbalist.

Fostul internațional a jucat 8 sezoane pentru Steaua București, apoi s-a transferat în Belgia, la Cercle Bruges. Aici a rămas 2 ani, după care a luat drumul Greciei, unde și-a încheiat cariera de fotbalist, la AEL Limassol.

Ca antrenor, Ilie Stan a avut o carieră mult mai prodigioasă, pregătind echipe ca FC Brașov, FCM Târgoviște, Gloria Buzău sau Steaua.