Revoltă în vestiarul FCSB, după thrillerul cu Farul: „Nu am trăit niciodată așa ceva! Și-au bătut joc de noi”. Concluzia lui Pintilii: „Din păcate, viața merge înainte”

Robert Zanfir 29.01.2023, 21:48
Revoltă în vestiarul FCSB, după thrillerul cu Farul: „Nu am trăit niciodată așa ceva! Și-au bătut joc de noi”. Concluzia lui Pintilii: „Din păcate, viața merge înainte”

Andrei Cordea a acuzat arbitrajul după meciul pierdut dramatic de FCSB cu Farul, 2-3. Mijlocașul spune că nu a mai trăit așa scenariu de partidă. Concluzia serii îi aparține lui Mihai Pintilii. „Din păcate, viața merge înainte”, a fost mesajul involuntar al antrenorului fără licență de pe banca echipei lui Gigi Becali.

Nebunie. FCSB a dat cu piciorul în prelungiri șansei de se apropia la doar trei puncte de liderul CFR Cluj. Roș-albaștrii au fost învinși după două goluri marcate după minutul 90, iar următoarea partidă este cu marea rivală de la CFR Cluj.

Concluzia lui Mihai Pintilii după thrillerul cu Farul

„Pentru noi nu a fost cel mai spectaculos meci. Am pierdut prin niște greșeli. Îmi pare rău, împreună pierdem, împreună câștigăm. Din păcate… viața merge înainte. Nu vreau să acuz pe mine, niciun jucător. E vina tuturor. Putea să se întâmple, a luat roșu. Eu mă bucur de atitudinea lor, am pierdut trei puncte, era o șansă pentru noi, dar asta e viața.

A fost o greșeală personală și atât. Foarte nervoși, normal. Despre arbitru nu vreau să comentez. E și normal să își verse și ei nervii pe cineva.

Să dea Dumnezeu să fie sănătos și Florinel Coman. La cum s-a prezentat în cantonament, cred că e Coman cel care a venit la Steaua (FCSB). Suntem câte doi pe post, băieții își fac treaba senzațional, nu ai ce să le reproșezi. Ei formează o familie și asta mă bucura pe mine. Suferă toți când pierd, se bucura toți când câștigam.

(Ce ar fi făcut dacă ar fi fost pe bancă -n.r.) E foarte greu, acolo ține de moment, de ei, nu știu. Poate mă puneam pe jos, nu știu, dădeam în minge, nu stiu ce aș fi făcut. Au avut o atitudine bună, au demonstrat, îmi pare rău pentru ei.

Când joci cu CFR, e absolut normal să te motivezi și să joci. Va fi un meci foarte, foarte greu. Mergem înainte, nu vreau supărări, data trecută am câștigat, tot așa va fi atmosfera. Omrani ne-a adus trei puncte data trecută, acum… De asta zic, nu sunt supărat. Aștept trei puncte și mergem la victorie cu CFR. Ce o ieși, vom vedea”, a declarat Mihai Pintilii la finalul partidei.

Andrei Cordea: „Nu am mai trăit așa ceva niciodată. Și-au bătut joc de noi”

„Nici nu știu ce să mai zic. Am controlat jocul, dar ne-am jucat cu ocaziile. Cred eu că a fost fault la Tamm, nu știu de ce nu se întoarce faza. Nu am mai trăit așa ceva niciodată, îmi pare rău. Aveam meciul în mână și eram favoriți să câștigăm.

A fost un meci greu, am controlat jocul, dar din păcate și-au bătut joc de noi azi. Am muncit, am tras de noi și am pierdut meciul din doua faze. Am avut astea trei meciuri, cu Hermannstadt, acum și cu CFR Cluj. Era obiectiv să câștigăm toate cele trei jocuri. Mergem la Cluj să câștigam și sunt convins că vom obține cele trei puncte.

Mihai este alaturi de noi, ne ajută foarte mult. Normal că ne-am dori să ne dea indicații și în timpul meciului. Obiectivul meu este să îmi dau viața pe teren, așa cum am făcut peste tot. Despre transfer nu vreau să vorbesc nimic, atât timp cât sunt jucătorul FCSB”, a declarat Andrei Cordea, la finalul partidei.

Florinel Coman: „Și eu am fost supărat, în teren te ia capul!”

„Am văzut fazele și părerea mea este că Alibec îl faultează pe Tamm. Am pierdut și suntem foate triști pentru rezultat. Mă bucur că am reușit să ajut echipa, dar din păcate nu am reușit să ținem de rezultat. Un meci pierdut, am condus, aveam speranțe.

Nu știu, nu depinde doar de mine dacă merit să fiu titular. Nu contează cine joacă, contează să strângem puncte. Este un duș rece, care sper că ne-a trezit. Nu am știut să gestionăm ultimele minute.

Orice echipă are și perioade de genul acesta, dar ce am văzut în acest campionat la Farul.. cred că va fi o candidată serioasă la titlu.

Poate vom reuși să luăm cele trei puncte cu CFR Cluj. În această seară detaliile au făcut diferența. Trebuie să ne luăm revanșa în meciul cu CFR . Arătăm foarte bine, suntem muncitori, umili, așa că asșteptam rezultatele. Și eu am fost supărat (pe arbitru -n .r.), dar în teren te ia capul. Acum urmează să scoatem greșelile din jocul nostru”, a declarat Florinel Coman la finalul meciului.

FCSB – Farul 2-3. ECHIPELE DE START:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Sorescu – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – Fl. Coman, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

Farul: Aioani – Baravykas, Larie, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Nedelcu, Artean – Alibec, L. Munteanu, Grameni
Rezerve: Buzbuchi – Dan Sîrbu, Borza, Casap, Grobry, Sali, Mazilu, V. Morar, Mateus Barbosa
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: Arena Naționala (București)
Arbitru: Horațiu Feșnic; A1: Valentin Avram; A2: Alexandru Cerei; VAR: Ovidiu Hațegan; AVAR: Vladimir Urzică

 

Urmăriți Playsport.ro și pe