Românca măritată cu bossul Ferrari, mai în vârstă decât ea cu 33 de ani, n-a mai ținut niciun secret: „Numai Țiriac își mai permite așa ceva”

Dragos Stefanescu 20.03.2023, 12:44

Romina Gingașu este căsătorită din anul 2021 cu Piero Ferrari, patronul Ferrari. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și nu se sfiesc să le arate asta tuturor. Romina a dezvăluit recent cum este viața alături de un bărbat mai în vârstă cu 33 de ani decât ea. Totodată ea a explicat că singurul român care își permite luxul de a deține un avion privat este Ion Țiriac.

Romina Gingașu l-a nominalizat pe Ion Țiriac ca fiind singurul român care își permite un avion privat

Romina Gingașu (34 de ani) este căsătorită din anul 2021 cu Piero Ferrari (77 de ani), moștenitorul și patronul Ferrari. Cei doi se iubesc foarte mult și nu ratează nicio ocazie să se afișeze împreună. Recent cei doi au fost prezenți în tribune la Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain.

Romina a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Piero Ferrari și cum a evoluat relația lor. Românca lucra în acea perioadă ca agent de vânzări la compania Bombardier. Mai exact ea trebuia să vândă avioane private. Romina a subliniat totodată că singurul român care deține și își permite un astfel de avion este Ion Țiriac.

Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze… Din punct de vedere financiar, legal”, a declarat Romina Gingașu la Digi FM.

Cum este viața alături de moștenitorul Ferrari. Dezvăluiri uluitoare făcute de Romina Gingașu

În ciuda faptului că soțul ei este un nume greu în industria auto mondială, Romina Gingașu a explicat că viața alături de acesta este cât se poate de normală. Ea a ținut să sublinieze și faptul că diferența de vârstă dintre ei nu este un impediment în calea fericirii.

L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării ”de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?”. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am ”decolat”.

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală.

Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.”, a spus Romina Gingașu.

Urmăriți Playsport.ro și pe