Momentul fabulos prezentat de românul Adrian Stoica la America’s Got Talent! A câștigat concursul alături de câinele său, Hurricane și a primit un milion de dolari

Iulian Ioncea 28.09.2023, 16:28

Adrian Stoica, român care a urcat în cel de-al 12-lea sezon pe scena Românii au Talent, a reușit să câștige în 2023 show-ul America’s Got Talent.

Românul a făcut senzație pe scena America’s Got Talent alături de cățelul lui, Hurricane, și a reușit să pună mâna pe premiul în valoare de un milion de dolari!

În cel de-al 18-lea sezon al show-ului din SUA, în finală au ajuns 11 concurenți, iar Adrian Stoica și Hurricane nu doar că au ridicat sala în picioare, ci au și reușit să obțină votul publicului, câștigând concursul.

Dresorul român a afirmat că numărul pe care l-a arătat pe scena America’s Got Talent este dedicat lui Rory, un alt cățel pe care l-a avut și care a murit.

Sofia Vergara a urcat pe scenă alături de Adrian Stoica și Hurricane

În vârstă de 45 de ani, Adrian Stoica este originar din Brașov, dar s-a mutat în Italia în urmă cu aproximativ 20 de ani. Cu toate acestea, el a participat și la Românii au Talent, în cel de-al 12-lea sezon.

Numărul pe care Adrian Stoica și Hurricane l-au pus în scenă a implicat-o și pe Sofia Vergara, care li s-a alăturat.

„A fost adorabil. Câinele te-a învățat niște trucuri bune”, a spus Sofia Vergara.

Finala America’s Got Talent a avut loc pe 27 septembrie 2023, în Las Vegas.

„Mă simt bine. O să sun acasă”, a spus Adrian Stoica imediat după ce a aflat că este marele câștigărot de la America’s Got Talent.

Potrivit celor de la PRO TV, Adrian Stoica a urmat școala de dresaj și a afirmat că, pentru el, să comunice cu un câine este ca și cum ar vorbi cu un om. Mai mult decât atât, în Italia el se ocupă de sportul disc dog.

Urmăriți Playsport.ro și pe