S-a aflat câți bani câștigă Bobonete pe an. Suma e halucinantă: Un român de rând nu face atât nici în mai multe vieți

Alex Cazacu 04.06.2023, 11:42
S-a aflat câți bani câștigă Bobonete pe an. Suma e halucinantă: Un român de rând nu face atât nici în mai multe vieți

Fără doar și poate, Bobonete este unul dintre cei mai simpatici și mai apreciați actori români. Comedian și artist priceput, el a devenit celebru, mai ales după apariția sa în serialul „Las Fierbinți”. Acum, actorul se bucură de un adevărat succes, așa că mulți se întreabă câți bani câștigă Mihai Bobonete. Ei bine, răspunsul îl veți afla în rândurile de mai jos.

Câți bani câștigă Mihai Bobonete pe an. Suma impresionantă pe care o încasează actorul

Mihai Bobonete este, după cum spuneam, foarte priceput în ceea ce face și are o carieră de excepție. Însă pentru a ajunge pe cele mai înalte culmi, actorul a muncit foarte mult. Pe lângă show-urile de stand-up și emisiunile de televiziune la care apare, Bobonete și-a lansat și un podcast. În ceea ce privește averea acestuia, se pare că artistul stă foarte bine la capitolul finanțe.

La fel ca și în cazul altor vedete, anul 2021 a fost unul foarte greu din punct de vedere financiar. Potrivit cancan.ro, profitul lui Bobonete pe anul respectiv a fost de doar 11.030 de lei. Ei bine, în anul următor, veniturile actorului au crescut simțitor, el ajungând să încaseze pe 2022 nu mai puțin de 814.417 lei.

Banii au intrat în buzunarul artistului datorită emisiunii „Românii au Talent”, dar și a unor campanii de publicitate, mai scrie sursa citată. Veniturile menționate nu sunt singurele pe care actorul le are. El a dat lovitura și în mediul online, cu podcastul despre care vă spuneam. Se pare că anul trecut, acesta i-a adus în jur de 250.000 de euro.

Câți bani câștigă Bobonete pe an. Un român de rând nu face atât nici în mai multe vieți
Câți bani câștigă Bobonete pe an. Un român de rând nu face atât nici în mai multe vieți

Legătura lui Bobonete cu fotbalul românesc

Mulți români îl cunosc de pe micile ecrane, însă puțini sunt cei care știu că Mihai Bobonete este un fan înfocat al Craiovei. Ba chiar mai mult de atât, actorul este fotbalist la Iazu și chiar a jucat titular împotriva lui CS Dinamo.

Totul se întâmpla la debutul Cupei României, când CS Dinamo a întâlnit-o pe AFC Iazu. La echipa din urmă titular a fost și Bobonete. Din nefericire, echipa comedianului nu a făcut mare lucru pe Ștefan cel Mare. Iazu nu a dat niciun gol, însă a reușit să încaseze 8. Astfel, formația gazdă a câștigat partida cu scorul de 8 – 0. Înainte de meci, Mihai Bobonete a făcut și câteva glume pe seama partidei respective.

„Începem cu stângul, ținând cont că eu sunt titular, acum să vedem. Contează cu cine mă schimbă. Nu ne e frică de nimic, ne-am dat cu cremă, avem benzi legate. Deși sunt un cunoscut fan al Craiovei, e un vis devenit realitate să joc pe acest stadion, mai ales că e unul dintre ultimele meciuri jucate aici”, spune Bobonete, potrivit fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe