S-a aflat prețul pentru care Olaru poate pleca în orice moment de la FCSB. Meme Stoica a făcut anunțul în direct

Ioan Valentin Oprea 03.06.2023, 13:12
S-a aflat prețul pentru care Olaru poate pleca în orice moment de la FCSB. Meme Stoica a făcut anunțul în direct

Aflat de patru sezoane în curtea trupei lui Gigi Becali, Darius Olaru va rămâne, cel mai probabil, unul din pilonii echipei şi în sezonul viitor. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani s-a aflat în vederile scoţienilor de la Glasgow Rangers, dar britanicii s-au reorientat atunci când au aflat suma pe care trebuie să o achite pentru a obţine semnătura lui Olaru.

Jurnaliştii din Scoţia titrează că Olaru a fost serios luat în calcul de formaţia de pe „Ibrox Stadium”. Afacerea pare să nu mai aibă sorţi de izbândă, după ce Rangers l-a acontat pe mijlocaşul de picior stâng Kieran Dowell. Acesta a evoluat ultima oară la Norwich şi a venit la gruparea din Glasgow din postura de jucător liber de contract.

Clauză de cinci milioane de euro

Meme Stoica, managerul roş-albaştrilor şi mâna dreaptă a lui Gigi Becali, a explicat că atât Darius Olaru, cât şi Florinel Coman au o clauză de reziliere a contractului de cinci milioane de euro. Acesta a subliniat că Becali nu va accepta niciun compromis şi nu va lăsa deloc la preţ.

Darius Olaru şi Florinel Coman au o clauză de reziliere de cinci milioane de euro. Dacă cineva vrea să plătească 4,990.000 de euro, nu va avea jucătorii. Oricine plăteşte clauza, poate discuta cu jucătorii”, a declarat Meme Stoica, la Orange Sport.

FCSB, patru convocaţi la naţională

Cei doi jucători ai formaţiei pregătite de cipriotul Elias Charalambous vor face parte din lotul primei reprezentative pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia. Selecţionerul Edi Iordănească urmează să anunţe oficial, în doar câteva zile, întregul lot pe care se va baza la această acţiune, dar sursele apropiate de FCSB spun că patru jucători ai lui Gigi Becali vor convocaţi.

Alături de Coman şi Olaru, portarul Ştefan Târnovanu şi polivalentul Deian Sorescu vor fi, de asemenea, trimişi la lotul tricolor. Sorescu şi-a încheiat perioada de împrumut la FCSB şi se va întoarce la prim-divizionara poloneză Rakow.

Urmăriți Playsport.ro și pe