S-au aliniat planetele pentru Simona Halep! „Rivalele” ei la inima lui Toni Iuruc s-au măritat una după alta

Ștefănescu Dragoș / 20.05.2022, 11:57
S-au aliniat planetele pentru Simona Halep! „Rivalele” ei la inima lui Toni Iuruc s-au măritat una după alta

Simona Halep este una dintre cele mai apreciate și iubite sportive din România. În afara unei cariere de mare succes, constănțeanca are o căsnicie fericită alături de Toni Iuruc. Pentru acesta, lucrurile nu au stat mereu atât de bine ca acum. Omul de afaceri a avut parte de o viață personală tumultoasă înainte de a o cunoaște pe Simona. Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori, însă de fiecare dată totul s-a terminat brusc. După despărțirea de Iuruc, cele două femei și-au refăcut viețile. Ele s-au recăsătorit anul acesta.

Toni Iuruc, viață tumultoasă înaintea căsătoriei cu Simona Halep. Fostele neveste ale omului de afaceri s-au recăsătorit anul acesta

Toni Iuruc și Simona Halep formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2021 și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Înainte de o cunoaște pe Simona Halep, Toni Iuruc a fost un adevărat cuceritor. Omul de afaceri a fost căsătorit de două ori, însă totul s-a terminat cu scandal de fiecare dată. Fostele neveste și-au refăcut însă viețile rapid și s-au recăsătorit anul acesta.

Relația pe care Toni Iuruc a avut-o cu Alina, un model de succes, s-a terminat într-o manieră total neplăcută. Omul de afaceri a aflat că aceasta îl înșela și totul s-a terminat rapid. Alina și-a refăcut rapid viața, iar anul acesta s-a căsătorit cu un om de afaceri de succes.

Înainte de relația cu Simona Halep, Toni Iuruc a trăit o nouă dezamăgire în dragoste. Omul de afaceri a fost foarte îndrăgostit de Liana, cu care s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase. Căsnicia celor doi a durat însă foarte puțin, terminându-se brusc după mai puțin de un an. Toni Iuruc a descoperit că soția sa îl înșela și a pus capăt imediat căsniciei. Liana era în acel moment însărcinată în cinci luni, dar Iuruc susține că bebelușul ar fi al altui bărbat. După divorț, Liana și-a continuat viața alături de bărbatul cu care începuse o relație încă din timpul căsniciei cu Toni Iuruc. Cei doi s-au căsătorit anul acesta.

Toni Iuruc s-a asociat cu Nicolae Halep. Cei doi se implică  în domeniul HoReCa

Recent, Toni Iuruc a făcut o mișcare surprinzătoare în afaceri. Acesta s-a asociat cu Nicolae Halep, fratele mai mare al Simonei. Firma nou inființată de cei doi se numește Yucatan Bay și are sediul social în Constanța. Compania va activa în cadrul HoReCa, principalul domeniu fiind ”restaurante și servicii de alimentație publică”.

Potrivit Monitorului Oficial, în baza cererii nr. 16738 din data de 4 februarie 2022 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată conform art. 11 alin. (1) din OUG nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în registrul comerțului, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările și completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea Yucatan Bay SRL. Fondatori și administratori sunt Apostol – Gabriel Iuruc și Nicolae Halep”, notează ziuaconstanța.ro.