Scandal monstru cu Anamaria Prodan și Andreea Marin. „Zâna”, la un pas să fie bătută: „A amenințat-o că o lovește”

Giosanu Catinca 11.08.2022, 08:00
Scandal monstru cu Anamaria Prodan și Andreea Marin. „Zâna”, la un pas să fie bătută: „A amenințat-o că o lovește”

Anamaria Prodan a avut un scandal de proporții cu Andreea Marin. Impresara a povestit că fosta prezentatoare de la ”Surprize, surprize” a fost la un pas să fie bătută. De la ce a pornit scandalul.

Andreea Marin, scandal de proporții în America

Andreea Marin a vrut la un moment dat să realizeze o serie de interviuri cu oameni celebri de la Hollywood. Vedeta a întâmpinat o mulțime de probleme după ce a făcut deplasarea în Statele Unite.

Prezentatoarea TV a avut o dispută cu Anamaria Prodan. Discuția dintre cele două vedete era să transforme într-un scandal de proporții.

Anamaria Prodan: ”Eu merg pe cale legală”

Agentul FIFA a fost sponsorul principal al emisiunii realizate de Andreea Marin. Tot Anamaria Prodan a povestit că filmările au fost întrerupte din cauză că jurnalista a rămas fără carul de filmare. Echipamentul ar fi fost furat de către un angajat al firmei cu care lucra prezentatoarea tv în America.

A fost, într-adevar, un scandal aici. Andreea a fost omul care a avut
cel mai mult de suferit. Pe mine m-a surprins în mod plăcut Andreea. Eu mă așteptam să plece, dar nu a făcut-o. Ar fi putut să plece în urmatoarea secundă după ce a fost amenințată și aproape bătută.

Eu merg pe cale legală. Avem o hârtie prin care Daniel Axinte recunoaște că toate casetele și echipamentul sunt la el. Aștept șeriful să văd ce va decide.”, a povestit Anamaria Prodan, în trecut, potrivit celor de la Evenimentul Zilei.

”Axinte a recurs la amenințări cu moartea la adresa Andreei”

Andreea Marin s-a enervat la culme după ce a aflat că a dispărut carul de filmare. Totuși, ea nu a cedat și și-a dus la capăt angajamentul.

Componenții echipei cu care fosta prezentatoare de la ”Surprize, surprize” a ajuns în Los Angeles au recunoscut că Daniel Axinte a amenințat-o cu moartea pe fosta soție a lui Ștefan Bănică jr.

Călătoria s-a transformat într-un coșmar atât pentru vedeta noastră, cât și pentru echipa de filmare.

Munca lor a fost întreruptă de Daniel Axinte, angajat ca șofer, cel care l-a împrumutat cu bani pentru acest proiect pe producătorul Marius Popa. Cu trei zile înainte de sfârșitul filmărilor, Axinte s-a supărat și a recurs la înjurături, amenințări cu moartea la adresa Andreei și a mers până la furtul casetelor filmate. Reclamațiile depuse de cei din echipa de filmare au fost depuse la poliția din Burbank, LA.”, a mai scris sursa citată, conform wowbiz.ro.