Scandal uriaș între Mauro Icardi și Wanda Nara. „Ești toxică”

Giosanu Catinca 26.09.2022, 19:35

Wanda Nara a anunțat că divorțează de Mauro Icardi după ce a aflat că fotbalistul a înșelat-o cu cu Maria Eugenia Suarez Riveiro. Frumoasa blondină le-a transmis fanilor ei că s-a separat deja de jucătorul împrumutat de Paris Saint-Germain la Galatasaray, însă lucrurile par a fi departe de încheiate. Se pare însă impresara își dorește acum să continue relația cu Mauro Icardi. Ce a făcut-o să se răzgândească.

Anunțul făcut de Mauro Icardi

Telenovela divorţului dintre Mauro Icardi şi Wanda Nara nu se va încheia prea curând. Sexy impresara a tot scris pe paginile de socializare că va renunța la căsnicia cu jucătorul lui Galatasaray. Ea părea că nu este dispusă să treacă cu vederea faptul că a fost înșelată. Apropiații ei susțin însă contrariul!

Chiar dacă modelul argentinian susține că va semna în curând actele de divorț, realitatea ar fi diferită, conform presei străine.

Sătul de toate zvonurile, Mauro Icardi a decis să spună adevărul și să facă lumină în acest caz. Atacantul a dat-o de gol pe focoasa blondină. Mama copiilor săi a avertizat încă de anul trecut că va divorța și, teoretic, divergențele dintre ei ar fi trebuit să dispară definitiv. Cei doi soți mai au însă mult de tras.

”Ești extrem de TOXICĂ”

Icardi a dovedit încă odată că este un om asumat. Fotbalistul a decis să își asume încheierea căsniciei, dovada fiind ultimele imagini pe care le-a postat pe contul oficial de socializare.

Când te dai drept singură sau spui că ești, dar ești extrem de TOXICĂ. TOXICĂ NIVEL 1000. Cum a rămas grăsuțo? Ești sau nu singură?”, a scris Mauro Icardi pe contul oficial de socializare.

Jucătorul lui Galatasaray își înșelase soția cu o actriță, cântăreață și model celebru din Argentina, cunoscută drept China Suarez.