Seamănă perfect cu mama. Fiica Anamariei Prodan, ședință foto incendiară. “Eu știu ce pot și cât sunt de bună”

Catinca Giosanu 21.03.2023, 18:45

Sarah, fata cea mică a Anamariei Prodan din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, este fără dar și poate una dintre cele mai frumoase tinere de la noi din țată, motiv pentru care aparițiile ei impresionează întotdeauna. Blondina a realizat recent o ședință foto îndrăzneață și a postat imaginile pe Instagram. Fotografiile ei i-au lăsat pe toți fără replică.

Sarah Dumitrescu, ședință foto incendiară

Ajunsă la 23 de ani, Sarah, una dintre cele două fiice pe care Anamaria Prodan le are cu Tibi Dumitrescu, a început să se afișeze tot mai mult pe platformele de socializare, acolo unde este urmărită de oameni din întreaga lume.

Fata cea mică a celebrei impresare Anamaria Prodan a participat la o ședință foto și a postat în social media mai multe fotografii incendiare. Ea s-a lăsat fotografiată într-o fustă mini roșie și a aprins imaginația fanilor. Nimeni nu se aștepta să o vadă îmbrăcată atât de provocator pe tânăra baschetbalistă.

Mesajul care a aprins imaginația fanilor

Blondina care măsoară 1.83 și este baschetbalistă a lăsat și un mesaj controversat în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

Sunt mai fierbinte decât fosta ta și mai bună decât viitoarea.”, a scris tânăra pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Drama prin care a trecut Sarah din cauza accidentărilor suferite la baschet

Sarah Dumitrescu face parte din echipa de baschet feminin a Universității California Polytechnic State University, instituția la care studiază în prezent.

Din nefericire, fiica impresarei Anamaria Prodan și a fostului baschetbalist Tiberiu Dumitrescu s-a confruntat cu mai multe probleme medicale de-a lungul scurtei sale cariere. Acesta este, de altfel, unul dintre motivele pentru care ea și-a permis să călătorească atât de des în România în perioada în care mama sa a făcut drumuri la tribunal în vederea încheierii căsniciei cu Laurențiu Reghecampf.

Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operată în septembrie, acum două luni. Prima (operație) a fost cea mai grea, dar Doamne ajută să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum.

Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine. Eu studiez la Politehnica în California. Sunt anul IV, mai am un an și termin. Am ales Politehnica pentru că echipa școlii era foarte bună și a fost alegerea perfectă. Eu stau singură acolo. Stau așa de la 13 ani. Mă simt mai confortabil așa.

Câteodată mi-e greu, pentru că toată atenţia asta, şi luminile, şi camerele o trag de lângă mine (n.r. pe Anamaria Prodan). Dar mă bucur că avem viaţa pe care o avem. A încercat să ne dea cea mai frumoasă viaţă şi chiar asta a făcut. Îmi iubesc viaţa”, spunea Sarah Dumitrescu, la finalul anului trecut, conform kanald.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe