Secrete despre Ioana Cosma spuse de Radu Banciu în direct: „Toată lumea ieșea cu ea dacă voia la o înghețată”

Andrei Alexandra 07.02.2023, 18:46
Secrete despre Ioana Cosma spuse de Radu Banciu în direct: „Toată lumea ieșea cu ea dacă voia la o înghețată”

Radu Banciu a vorbit din nou despre Ioana Cosma, după plecarea acesteia de la Pro Arena. Realizatorul TV a criticat-o din nou pe fosta sa colegă de la trustul Pro, dar și pe Mihai Mironică, alături de care chiar a realizat la un moment dat o emisiune de tip pamflet, care se numea „Pe bune”.

Radu Banciu i-a atacat din nou pe Mihai Mironică și Ioana Cosma

De altfel, Banciu a participat de-a lungul timpului și la emisiuni realizate de Ioana Cosma. Acest lucru nu l-a împiedicat pe jurnalist să îi critice pe cei doi în direct. El a apreciat că foștii săi colegi nu au reușit aproape niciodată să fie incomozi pentru oamenii din sport pe care îi invitau în emisiunile lor.

Pe de altă parte însă, Banciu a ținut să spună că, în plan uman, Ioana Cosma era o prezență extrem de agreabilă. Totul a plecat de la faptul că realizatorul TV a fost întrebat de unul dintre urmăritorii săi despre mesajul transmis de jurnalistă cu ocazia despărțirii de trustul Pro.

„Ei nu mai aveau conștiință profesională, nici Mironică, nici Ioana Cosma. Ei chiar credeau că ce fac acolo, fac bine. E trist, dar de multe ori se întâmpla asta în viața oamenilor mărunți, să nu își dea seama cand fac prostii. Am citit ce a scris Ioana Cosma la despărțire, de ca și cum ar fi făcut ceva bine.

Nu, ea nu a făcut ceea ce trebuia și nu și-a îndeplinit condiția de gazetar. Eu cât am fost acolo trei ani ea nu a reușit să pună o întrebare care să contrazică pe cineva. O întrebare care să deranjeze, să reprezinte presa. Ea doar se punea bine cu toată lumea, nu era contondentă cu nimic pe post. Și pe Mironică, dacă îl lăsai singur în platou nu deranja pe nimeni acolo.

„Știți cum se uita la mine? Nu îi venea să creadă”

Eu am făcut emisiuni memorabile acolo. Știți cum se uita Ioana Cosma la mine acolo? Nu îi venea să creadă ce puteam spune la televizor că îi stricam ploile. Am trăit momente jenante pentru un jurnalist onest. Avea multe atuuri, dar profesionalismul și competența în domeniu nu le avea.

Altfel, era o persoană drăguță, interesantă, dar nu pe post. Toată lumea ieșea cu Ioana Cosma dacă putea la o înghețată sau prăjitură. Dar nu să ai emisiuni cu ea, ăsta nu e jurnalism”, a spus Radu Banciu la emisiunea „Fotbal All Inclusive”, pe care o realizează la Prima Sport.

Sursă foto: Instagram / Ioana Cosma Official

Urmăriți Playsport.ro și pe