Secrete din viața lui Victor Becali. De ce n-a mers la nunta fiicei și la botezul nepotului: „Nu știu dacă mă moștenește”

Catinca Giosanu 26.09.2023, 17:13
Secrete din viața lui Victor Becali. De ce n-a mers la nunta fiicei și la botezul nepotului: „Nu știu dacă mă moștenește”

Continuă să iasă la iveală secrete din trecutul lui Victor Becali. S-a aflat motivul real pentrul care impresarul de fotbal a refuzat să meargă la nunta fiicei lui. Omul de afaceri a lipsit și de la botezul nepotului său.

Noi detalii despre Victor Becali

Victor Becali (61 de ani), fost agent de jucători, continuă seria dezvăluirilor fabuloase din trecutul său. Influentul om de afaceri a fost invitat la emisiunea ”Fitză cu Adiță” și a răspuns sincer la toate întrebările. El a explicat pe larg de ce nu a mers la nunta fiicei și la botezul nepotului lui.

Locuiește cu mine (n. red fiica lui), sunt foarte atașat. La noi, la machedoni, băiatul stă cu părinții, eu am locuit cu părinții. Încă se păstrează la noi, în general. La mine a fost un singur copil, acum așa a fost, să fie cu mine, că nu-i obligatoriu, normal se spune că fata trebuie să se ducă după băiat. Așa a fost, este în regulă.”, a spus Victor Becali în momentul în care a fost întrebat care este adevăratul motiv pentru care nu a mers la nunta fiicei și la botezul nepotului său.

Afaceristul a mai spus că se înțelege foarte bine cu ginerele lui. Și totuși, a lipsit de la cel mai important eveniment al său și al fiicei lui.

Da (nr. dacă se înțelege cu ginerele lui), fără discuții, n-am niciun fel de problemă.”, a mai spus agentul FIFA.

„Nu nu cred că are ceva de la mine”

Nepotul lui Victor Becali locuiește împreună cu el, la fel ca fiica impresarului. Omul de afaceri a recunoscut că nu și-a dat seama nici până acum cu cine seamănă băiatul fiicei sale.

Nu știu dacă mă moștenește, mie mi-a fost greu întotdeauna să-mi dau seama. Copiii se schimbă foarte mult, nu poți să-ți dai seama cu cine seamănă.”, a adăugat vărul lui Gigi Becali.

Dar cred că are ceva din taică-su, din partea familiei, și de la fiică-mea, dar nu cred că are ceva de la mine.”, a completat el.

La final, omul de afaceri a subliniat că visează ca fiica sa să își mai facă câțiva nepoți, pentru că îi place să aibă o familie mare, însă acest lucru nu depinde de el.

Eu mi-aș dori mulți, cine nu și-ar dori, dar asta nu depinde de mine. Mai ales că este singurul băiat.”, a mai spus Victor Becali în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Urmăriți Playsport.ro și pe