Ședință fulger între Varga și Balaj. Ce au discutat cei doi. ”Nu e moral”

Ioan Valentin Oprea 30.05.2023, 14:04
Ședință fulger între Varga și Balaj. Ce au discutat cei doi. ”Nu e moral”

CFR tremură pentru calificarea în Europa, dar Cristi Balaj e ferm convins că trupa de la poalele Feleacului are un viitor mare în faţă. Balaj şi Varga au făcut o şedinţă ad-hoc după eşecul cu Farul Constanţa, iar ultimul a dat asigurări că nu vor exista probleme cu salariile jucătorilor.

Deşi au existat tot mai multe speculaţii despre îndepărtarea antrenorului principal Dan Petrescu, cei doi l-au confirmat în funcţie pe „Bursuc”. Varga e, de asemenea, dispus să îşi bage mâna adânc în buzunar şi să întărească echipa în perioada de mercato.

Am vorbit și cu patronul, iar discuția a fost una foarte bună. Ne-a asigurat că nu va fi niciun jucător care să aibă probleme financiare, cum nici până acum nu a fost cazul. Am discutat multe aspecte și pot zice că lucrurile sună bine”, a declarat Balaj, la emisiunea „Fanatik Superliga”.

Balaj nu vrea ca Varga să mai aducă bani de acasă

Cristi Balaj, preşedintele trupei din Gruia, spune că a venit timpul ca echipa să producă bani, iar patronul Nelu Varga să nu mai fie nevoit să pompeze în fiecare sezon sume mari. Fostul arbitru international afirmă că acest obiectiv financiar este imposibil de atins în următorii doi ani. Din 2025, Balaj e convins că alb-vişiniii vor sta mult mai bine la capitolul profituri financiare.

Noi, oricum, nu vrem să îl mai facem să aducă bani de acasă. Chiar dacă își permite, nu este moral, fair, nu îi mai dăm voie să facă asta. Vrem să avem un club care să producă, care să fie pe profit, în care veniturile să fie mai mari decât cheltuielile. Momentan nu se poate, mai avem contracte care trebuie onorate, nu putem rezolva problema pe termen scurt. dar în maxim doi ani, clubul va fi într-o situație mult mai bună”, a explicat Balaj.

Infirmă sosirea lui Cristiano Bergodi

Chiar dacă în spaţiul public a apărut informaţia că italianul Cristiano Bergodi ar urma să-i succeadă lui Dan Petrescu la timona CFR-ului, Balaj a dezminţit virulent informaţia. Ştirea a apărut chiar pe pagina oficială de Facebook a clubului de la poalele Feleacului şi a fost apoi rapid ştearsă.

Nu putem să nu-i apreciem pe cei care au găsit această metodă excelentă să ne destabilizeze. Nu neg că a trebuit să dau multe explicații și ne-a destabilizat puțin. Dar apreciem că s-au gândit la așa ceva. Și ce bine arată posterul, parcă l-au întinerit pe Bergodi”, a mai spus fostul arbitru international.

Urmăriți Playsport.ro și pe