Șeful salvamarilor, prima reacție după ce a găsit-o moartă pe plajă pe DJ Lalla: „Ceva cu care nu ne-am mai confruntat”! Cum a fost descoperită Laura Roșca în Mamaia Nord

Alex Matei 28.09.2023, 22:15

Dimineața zilei de 28 septembrie 2023 a fost una tristă pentru cei care o cunoșteau pe DJ Lalla: pe numele real Laura Roșca, tânăra în vârstă de 34 de ani a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord.

Potrivit primelor informații, DJ Lalla a fost descoperită fără suflare în timp ce corpul ei plutea jumătate în apă. Cei care au găsit-o moartă pe Laura Roșca ar fi fost un grup de tineri sportivi. Aceștia ieșiseră să se plimbe sau să alerge, după cum notează site-urile de știri, informațiile exacte fiind încă necunoscute.

Cum ar fi murit DJ Lalla

Din câte se pare, în momentul în care trupul ei a fost găsit, Laura Roșca era îmbrăcată doar în slip și un tricou de înot, iar pe plajă nu s-au găsit alte haine ale ei. Potrivit oamenilor legii, DJ Lalla ar fi fost recunoscută datorită tatuajelor pe care le avea.

„Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean au constatat decesul acesteia, cazul fiind preluat apoi de polițiștii”, a afirmat Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al județului Constanța, imediat după ce DJ Lalla a fost găsită moartă pe plajă.


Polițiștii care au ajuns la fața locului au afirmat că pe trupul Laurei Roșca nu au fost găsite urme de violență, iar cel mai probabil ea s-a înecat în mare.

„La data de 28 septembrie 2023, în jurul orei 10.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au afirmat oamenii legii.

Decesul Laurei Roșca e învăluit în mister

Chiar dacă inițial s-a spus că Laura Roșca purta un slip și un tricou de înot, șeful salvamarilor din zona de nord a litoralului a dezvăluit că DJ Lalla a fost găsită într-un fel cum nu s-a mai întâmplat niciodată la mare în România: în lenjerie intimă!

„Este ceva cu care nu ne-am mai confruntat până acum. A fost găsită la mal o persoană care nu era echipată de îmbăiere. Noi avem steagul roșu de trei zile arborat. Nu am găsit nici haine pe plajă, nu avem prea multe detalii. Este posibil să fie de azi-noapte. De dimineață băieții nu au văzut absolut nimic. Nu a strigat nimeni după ajutor, este puțin dubios. Se face o cercetare la fața locului. Nu a venit nimeni la noi să ne spună ceva sau să ne semnaleze dispariția. Nu am găsit haine pe plajă, omul când vine la mare își pune o haină pe plajă, un prosop, are ceva la el.

Sunt șanse mari să se fi întâmplat peste noapte sau la primele ore ale dimineții. Colegii noștri au fost anunțați de o doamnă care a văzut trupul care plutea. Marea este foarte agitată, este foarte greu să intri la îmbăiere. Este posibil să fie adusă și din altă parte, am luat în calcul și acest lucru.

Băieții au plecat cu ATV-urile să caute indicii. În mod normal, la cum bate vântul, trupul ar fi putut veni din Mamaia Nord. Nu știm momentan. Vrem să strângem câteva detalii, să vedem ce s-a întâmplat. Trebuie să știi să înoți foarte bine, este prima oară când avem un caz de acest gen. Nu e echipat în costum de baie, are un tricou și o lenjerie intimă”, a spus, pentru Replica de Constanța, Gabriel Culea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Claudia Rosca (@lalla)

Urmăriți Playsport.ro și pe