Sharapova, dezvăluiri în premieră despre noaptea nebună petrecută cu Djokovic: „Oh, Doamne”

Catinca Giosanu 29.09.2023, 14:01

Maria Sharapova, tânăra care a învins-o pe Simona Halep, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4, în finala ediției 2014 a turneului de la Roland Garros, a făcut noi dezvăluiri din intimitate. Rusoaica a vorbit pentru prima dată despre noaptea nebună petrecută cu Novak Djokovic.

Dezvăluirile inedite făcute de Maria Sharapova

Maria Sharapova are o mulțime de fani în întreaga lume. Între rusoaică și Simona Halep există o rivalitate recunoscută internațional. Cele două jucătoare s-au înfruntat de nouă ori de-a lungul timpului. Sportiva din Rusia a câștigat șapte dintre meciurile directe, în timp ce jucătoarea de la malul mării s-a impus în ultimele două confruntări, în 2018, în semifinale la Roma (scor 4-6, 6-1, 6-4) și în 2017, în optimi la Beijing (scor 6-2, 6-2).

Rivala Simonei Halep a făcut o dezvăluire de senzație despre relația pe care o are cu Novak Djokovic. Întâmplarea datează de când tenismenul sârb se chinuia să se impună la cel mai înalt nivel.

”Am o poveste nebună cu Novak”

Multipla câștigătoare de Grand Slam a rememorat un episod amuzant cu Novak Djokovic petrecut în urmă cu 15 ani. La acel moment, cei doi jucători de tenis au făcut un pariu. În cazul în care câștiga sârbul, Maria ar fi trebuit să meargă cu el la cină.

Oh, Doamne… Am o poveste nebună cu Novak.”, și-a început Maria discursul.

Îmi amintesc că în acea perioadă am câștigat primele noastre titluri de Grand Slam, el încă se străduia să răzbată la cel mai înalt nivel, încerca să ajungă în vârf, dar corpul său nu putea ține pasul cu jocul său la acea vreme.”, a mai spus sportiva, care a explicat ulterior cum s-a ajuns la pariul dintre cei doi.

Jucătoarea din Rusia a evidențiat că pariul a fost făcut după ce a jucat un meci demonstrativ la Indian Wells un tenismenu sârb.

Am jucat un meci demonstrativ la Indian Wells, nu-mi amintesc exact care a fost pariul, dar el a spus: ‘Dacă câștig turneul, atunci mergem la cină’. Eu am zis: ‘Bine, nicio problemă, cu siguranță nu se va întâmpla’. În cele din urmă a câștigat și a spus: ‘Asta este! Ieșim la cină în oraș’, iar totul a fost foarte distractiv. La un moment dat chiar m-a întrebat dacă putem face o poză.”, a mai spus Sharapova.

Urmăriți Playsport.ro și pe