Simona a rupt tăcerea despre Darren Cahill. De ce s-au despărțit cei doi

Giosanu Catinca / 27.09.2021, 18:09
Simona a rupt tăcerea despre Darren Cahill. De ce s-au despărțit cei doi

Simona Halep din Turcia unde a fost în săptămâna de miere și a revenit la antrenamente. Sportiva din Constanța se pregătește intens pentru turneul Indian Wells, dar își face timp să se implice și în alte activități.

Campioana noastră este la curent cu ce s-a scris depre ea și Darren Cahill în timp ce petrecea alături de Toni Iuruc, la Bodrum, și a ținut să lămurească lucrurile.

Simona, noi declarații despre Darren Cahill

Simona Halep a anunțat că a întrerupt colaborarea cu antrenorul Darren Cahill în timp ce se afla în Turcia. După ce jucătoarea de tenis a dat această veste, presa din străinătate a speculat că australianul rămas liber de contract s-ar putea înțelege cu noua regina a tenisului feminin, Emma Răducanu. Britanica nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația. Ea a spus însă că va mai aștepta un timp până va începe o nouă colaborare.

Simona a detaliat, încă o dată, de ce s-a încheiat parteneriatul cu Cahill sub comanda căruia a obţinut cele mai bune rezultate din carieră: atingerea locului 1 WTA, plus câştigarea primului Grand Slam, la French Open 2018.

Au fost şase ani frumoşi, plini, doar că relaţia profesională s-a întrerupt, a fost un an greu cu pandemia, el n-a ajuns acasă deloc în 9 luni. Acum, dacă am fi continuat, el trebuia sa stea cu mine pentru perioada de pregătire din următorul sezon. Cred că s-a uzat puţin relaţia profesională şi am hotărât de comun acord să ne oprim. A ajuns la sfârşit relaţia, mi-a parut rău, am avut un gol în stomac, la fel şi el. Dar suntem prieteni foarte buni şi mă bucur că am avut ocazia să câştig un prieten.“, a spus Halep.

”Mi s-ar părea bine pentru Darren”

De asemenea, constănțeanca a comentat varianta cooptării antrenorului în vârstă de 55 de ani în stafful Emmei Răducanu.

Mi s-ar părea bine pentru Darren. E o fată extraordinară cu nişte calităţi foarte, foarte mari şi cu un potenţial mare de a câştiga Grand Slam-uri. M-aş bucura pentru el. El se va odihni o perioadă şi, după, cred eu personal, nu am vorbit despre asta, va fi cu altcineva.

Abia aştept să îl văd din nou în circuit, nu vom fi niciodată adversari. Cu siguranţă vom avea întâlniri, eu cu Emma. Are multă încredere. Ce a făcut e extraordinar. Mai poate face lucruri importante.”, a mai spus Simona Halep.

Zvonurile că Emma Răducanu va colabora pe viitor cu Darren Cahill au apărut după ce sportiva cu origini românești a anunțat că nu va mai fi însoţită de Andrew Richardson, antrenorul pe care l-a avut alături, la New York. Acolo, ea va evolua la Indian Wells, competiție la care și-a anunțat prezența și idolul ei, Simona Halep. Turneul se va desfășura în perioada 4-17 octombrie.