Simona Halep a bătut-o de a snopit-o, dar după aceea Ion Țiriac i-a oferit colaborarea vieții

Ștefănescu Dragoș 20.09.2022, 19:49
Simona Halep a bătut-o de a snopit-o, dar după aceea Ion Țiriac i-a oferit colaborarea vieții

Primul mare succes al Simonei Halep a fost câștigarea turneului de junioare de la Roland Garros, în anul 2008. În finală, Simona a învins-o pe Elena Bogdan. Săptămâna trecută, Elena a făcut parte din echipa organizatorică a turneului WTA 125 Țiriac Foundation Trophy.

Jucătoarea învinsă de Simona Halep în finala junioarelor  de la Roland Garros a ajuns să lucreze pentru Ion Țiriac

Simona Halep a atras pentru prima dată atenția asupra sa în anul 2008. Pe atunci, marea noastră campioană evolua în turneele de junioare. În acel an, Simona a câștigat titlul la Roland Garros, după ce a învins-o în finală pe Elena Bogdan, scor 6-4, 6-7(3), 6-2.

După acest meci, cele două au avut traiectorii total diferite în lumea tenisului. Simona Halep a strălucit în circuitul mondial, ajungând să ocupe prima poziție în clasamentul WTA. De cealaltă parte, Elena Bogdan nu a mai bifat performanțe notabile, ea nereușind să urce mai sus de locul 151 în ierarhia WTA. În acest an, Elena nu a mai participat la niciun turneu și pare să se fi reprofilat. Ea a făcut parte din echipa organizatorică a turneului WTA 125 Țiriac Foundation Trophy, care s-a desfășurat săptămâna trecută la București. Elena Bogdan a fost extrem de încântată de această nouă experiență, dezvăluind totul pe rețelele de socializare.

Prima dată când fac parte din echipa organizatorică într-un eveniment WTA și trebuie să spun că mi-a plăcut fiecare secundă! Timpul a zburat literalmente și sunt recunoscătoare pentru experiență! Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au lucrat cu mine, voluntarilor, personalului FRT, arbitrilor și tuturor celorlalți implicați. Voi privi înapoi la acest eveniment cu zâmbetul pe buze”, a transmis Elena Bogdan.

Când revine Simona Halep în circuitul WTA

În urmă cu câteva zile, Simona Halep a decis să se opereze la nas. Ea speră să scpae astfel de problemele de respirație care o macină de mult timp. Recuperarea după această intervenție chirurgicală va dura, astfel că prezența Simonei la utlimele turnee din acest an este imposibilă.

Marea noastră campioană a explicat că în acest moment nu își dorește decât să se recupereze total, iar abia apoi va reveni pe terenul de tenis, mai exact în 2023. Simona a ținut să sublinieze că anul 2022 a fost unul extrem de agitat pentru ea și a anunțat că are în continuare planuri importante pentru finalul carierei, pe care va încerca să le îndeplinească în sezonul viitor.

Nu știu cât de mult va dura recuperarea, pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ce este sigur este că nu voi mai fi aptă să concurez în acest an la niciun turneu. 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate. Ne vedem pe teren, 2023! Simt că încă am multe de făcut pe terenul de tenis și am în continuare obiective”, a anunțat Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare.