Simona Halep a organizat, fără presă, al doilea eveniment. O vedetă a dat-o de gol

Giosanu Catinca / 27.09.2021, 19:56

Eveniment deosebit în viaţa campioanei de tenis din Constanţa, Simona Halep, care i-a fost naşă de botez unei fetiţe pe nume Ava. Discretă din fire, fiica lui Stere Halep a ținut ascuns faptul că urmează să o creștineze pe micuță. O vedetă a dat-o însă de gol.

Cornel Ilie a dat-o de gol pe Simona Halep

Asemenea lui Ilie Năstase, Cornel Ilie, solistul trupei “Vunk”, a dat-o de gol pe Simona Halep. Artistul a surprins pe toată lumea cu ultima sa postare de pe Facebook.

Simona Halep a schimbat prefixul. Ocupanta locului 14 în clasamentul mondial a împlinit astăzi, 27 septembrie, frumoasa vârstă de 30 de ani. Primul care i-a urat „La mulți ani” Simonei Halep a fost soțul ei, Toni Iuruc. Omul de afaceri i-a făcut o surpriză și i-a umplut camera cu multe buchete de trandafiri, de diferite culori. Sportiva le-a pozat pe toate și a postat imaginile pe rețelele sociale. Campioana noastră nu s-a limitat la asta. Constănțeanca a avut parte de o petrecere pe cinste.

Detalii despre petrecerea organizată, în mare secret, de Simona Halep

Cornel Ilie a scris pe pagina sa de socializare că a avut oportunitatea de a-i cânta celei pe care o idolatrizează “La mulţi ani!”. S-a întâmplat la petrecerea de botez a finuței vestitei jucătoare de tenis

Aseară, la botezul Avei, fetița unor prieteni apropiați, doi oameni extraordinari, Irina Antonie și Cosmin Hodor am avut bucuria si emoția copilului care-și întâlnește unul dintre idoli, pe Simona Halep, nașa celei mici.

Cu atât mai mare mi-a fost bucuria să îi pot cânta ”La Mulți Ani” la miezul nopții, când Simona a împlinit 30 de ani.

Și, așa cum am înțeles acum o vreme, cred că cea mai frumoasă urare de ziua cuiva este să îi spui “Mulțumesc!”.

Pentru tot ce aduce acea persoană în viața ta, direct sau indirect.

Mulțumesc, Simona!”, a scris artistul pe contul său oficial.

Cu ocazia zilei de naștere, Simona Halep a primit flori și de la Luminița și Nicolae Halep, cumnata și fratele ei. Jucătoarea de tenis se înțelege foarte bine cu cea care îl face fericit pe fratele ei și chiar obișnuiesc să meargă împreună în vacanțe. Ultima dată cele două au fost surprinse la un restaurant din Italia.

Programul Simonei Halep în această toamnă

Simona Halep va disputa primul turneu din luna octombrie la Indian Wells. Această competiție se va desfășura la New York în perioada 4 octombrie – 17 octombrie.

Ulterior, jucătoarea din România va juca la Kremlin Cup, din Moscova, între 18 și 24 octombrie. La finalul lunii, Halep va reveni în țară pentru a lua parte la Transylvania Open, de la Cluj.