Simona Halep, anunț surprinzător, de ultim moment, chiar la Transylvania Open. „Am adoptat-o!”

Giosanu Catinca / 26.10.2021, 05:59
Simona Halep, anunț surprinzător, de ultim moment, chiar la Transylvania Open. „Am adoptat-o!”

Simona Halep a făcut un anunț neașteptat cu puțin timp înainte de a debuta la Cluj la Transylvania Open. Sportiva de la malul mării va juca contra altei românce, Gabriela Ruse, dar este și pe aceeași parte de tablou cu Emma Răducanu, câștigătoarea de la US Open.

Simona Halep, cuvinte de laudă la adresa Emmi Răducanu

Fiica lui Stere Halep a dezvăluit că a stat de vorbă cu noua senzație a tenisului feminin, care a venit la Cluj împreună cu tatăl său, care este român. Discuția dintre cele două sportive a avut loc înaintea debutului la turneul de la Cluj.

Simona Halep s-a declarat onorată că britanica o consideră un model. În plus, ea spune că românii au „adoptat-o” repede pe tânăra vedetă a tenisului mondial.

Nu am vorbit cu Emma despre tenis. Este o onoare să spună despre mine că am fost un model și o inspirație pentru ea. Mă bucur că a spus aceste lucruri. Oricum, noi am adoptat-o, ca să zic așa, suntem mândri de ea.

Iar Răducanu este un nume autohton, lumea o consideră româncă. Va avea mulți fani aici.

Ceea ce a reușit la US Open este incredibil. Are tot meritul pentru că a jucat extraordinar. A avut un mental extraordinar. A arătat un tenis foarte bun, o mișcare foarte bună în teren. Cred că are potențialul de a câștiga orice, din moment ce este deja câștigătoare de Grand Slam.

Poate să intre în top 10 WTA foarte repede. Are un viitor luminos dacă o ține tot așa. Presiunea este pe umerii ei. Ar fi bine să ne bucurăm de tenisul ei, de modul în care se prezintă. Este foarte drăguță, dar trebuie să aveți răbdare cu Emma Răducanu.”, a declarat Simona Halep, pentru presa engleză.

Emma Răducanu joacă marți la Transylvania Open

Organizatorii turneului Transylvania Open au făcut public programul meciurilor. Mâine va fi debutul Emmei Răducanu în România, țară de unde este tatăl ei.

Simona Halep va mai avea de așteptat o zi până să intre pe terenul din Sala Polivalentă din Cluj, în meciul pe care-l va juca împotriva Gabrielei Ruse.

Marți, Emma Răducanu o va înfrunta pe Polona Hercog în cel de-al patrulea meci al zilei pe terenul central. Partida va începe după ora 18.00. Tot marți le vom putea vedea de asemenea la treabă, printre altele, pe Irina Begu, Irina Bara, Jaqueline Cristian și Andrea Petkovic.

Din păcate pentru organizatori și suporteri, măsurile luate de Guvern din cauza pandemiei restricționează accesul fanilor în tribune la Transylvania Open.