Simona Halep, apariție rară alături de mama ei. Ce mesaj a avut pentru ea și cum arată Tania Halep

Alex Cazacu 03.06.2023, 10:43

De Ziua Copilului, mama Simonei Halep și-a sărbătorit ziua de naștere. Într-o postare pe rețelele sociale, sportiva a publicat o imagine cu Tania Halep, cea care i-a dat viață. Totodată, Simona a ținut să îi transmită și un mesaj emoționant mamei sale, cu ocazia aniversării acesteia.

Cum arată Tania Halep. Simona i-a făcut o urare publică celei care i-a dat viață

Simona Halep a fost destul de discretă în ceea ce privește viața ei personală. Cu toate acestea, ieri a fost ziua de naștere a mamei sale, iar sportiva a postat o imagine rară, în care apare alături de ea. Originară din Constanța, tenismena provine dintr-o familie de aromâni.

În fiecare an, cu ocazia zilei de naștere a celei ce i-a dăruit viață, Simona îi face o urare publică Taniei Halep. Este cunoscut faptul că sportiva își iubește foarte mult mama și are o relație foarte bună cu aceasta. La rândul ei, Tania este mereu aproape de tânăra jucătoare de tenis, ea fiind cea care a susținut-o și încurajat-o încă de la începutul carierei în tenis.

De Ziua Copilului, Tania Halep și-a sărbătorit ziua de naștere

Chiar în ziua în care sunt sărbătoriți copiii din întreaga lume, Tania Halep și-a serbat ziua de naștere. După cum vă spuneam, tenismena a postat în mediul online o fotografie cu mama ei. În doar câteva ore de la postare, imaginea cu pricina a adunat zeci de mii de aprecieri.

În dreptul imaginii, dubla campioană de Grand Slam a scris și un mesaj emoționant pentru mama ei. „La mulți ani, scumpa mea mamă!”, a scris Simona Halep pe social media.

Simona Halep, apariție rară alături de mama ei. Ce mesaj a avut pentru ea
Simona Halep, apariție rară alături de mama ei. Ce mesaj a avut pentru ea

Simona Halep, despre relația cu părinții săi

Rar vorbește Simona Halep despre părinții săi. Cu toate acestea, în urmă cu ceva vreme, sportiva a făcut dezvăluiri despre relația cu cei care i-au dat viață. Potrivit jucătoarei de tenis, Tania și Stere Halep au fost mereu aproape de ea și sprijinit-o din toate punctele de vedere.

„Părinții mei au fost cum sunt toți ceilalți părinți, sper. Foarte aproape de mine, m-au încurajat mereu atunci când am avut un moment mai greu în tenis. M-au susținut și financiar, ca să pot să ajung aici astăzi. Nu m-au certat niciodată când am pierdut un meci sau când nu am jucat ceea ce trebuie pe teren.

Am avut înțelegere din partea lor, am avut încrederea părinților că se poate într-o zi să îmi îndeplinesc visul și bineînțeles, emoția, dragostea pe care mi-au dăruit-o și mi-au oferit-o zi de zi. Numai așa consider eu că am putut să ajung la cel mai înalt nivel în tenis”, spunea Simona Halep, la o conferință de presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe