Simona Halep are motive să zâmbească, după ultimul anunț. Acesta vine ca o lovitură pentru criticii campioanei noastre

Ștefănescu Dragoș 01.12.2022, 15:52
Simona Halep are motive să zâmbească, după ultimul anunț. Acesta vine ca o lovitură pentru criticii campioanei noastre

În ciuda faptului că este suspendată temporar din tenis, Simona Halep are parte și de vești bune. Unul dintre sponsorii săi cei mai importanți îi este alături în continuare. Compania a transmis cu ocazia Zilei Naționale a României un mesaj superb de susținere pentru Simona.

Simona Halep, susținută în continuare de un sponsor important. Mesajul superb al companiei

Simona Halep traversează o perioadă extrem de delicată. Marea noastră campioană a fost suspendată temporar din tenis după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat la US Open 2022.

Totuși, Simona are și motive de bucurie în ciuda tuturor problemelor. Dedeman, unul dintre sponsorii importanți ai Simonei, și-a anunțat susținerea necondiționată pentru marea campioană. Cu ocazia Zilei Naționale a României, compania de bricolaj a realizat un video de susținere pentru Simona.

Să fii lângă cineva când are succes e simplu! Să fii acolo când dă de greu e cu adevărat important. Suntem alături de Simona și la bine și la greu. La fel de dedicați!”, au transmis cei de la Dedeman.

Alături de Dedeman, Banca Transilvania, un alt sponsor important, și-a anunțat susținerea pentru Simona Halep. În plus, Nike, Wilson sau Hublot, companii cu care marea noastră campioană are parteneriate, nu au luat nicio poziție în scandalul de dopaj în care românca este implicată.

Glenn Kearney, personajul cheie în cazul de dopaj al Simonei Halep

Un personaj cheie în cazul de dopaj al Simonei Halep este cu siguranță celebrul nutriționist neozeelandez Glenn Kearney. Acesta s-a ocupat de dieta marii noastre campioane în perioada în care aceasta era antrenată de Darren Cahill. Kearney și-a dorit în principal să maximizeze glicogenul muscular cu până la 16 ore înaintea unui meci jucat de Simona. Schema nutrițională creată pentru româncă era foarte exactă: carbohidrați de cea mai bună calitate, meniu moderat în proteine și scăzut în grăsimi. Colaborarea cu Kearney a fost de bun augur pentru Simona Halep, aceasta câștigând în 2018 turneul de la Roland Garros.

”90 la sută din succesul unui tenisman începe și se termină cu o farfurie cu mâncare”, este motto-ul lui Kearney, care lasă loc la multe interpretări. El este și nutriționistul lui Andy Murray, cel care susține că nu ar fi obținut performanțe excelente fără Kearney. În perioada 2003 – 2008, Kearney a fost nutriționistul naționalei de rugby a Noii Zeelande, notează Prosport.ro.

După ce Simona Halep a fost acuzată de dopaj, Glenn Kearney a fost numit manager de cercetare al High Performance Sport New Zealand.

Urmăriți Playsport.ro și pe