„Simona Halep este gravidă!”. Cum a fost parodiată fosta lideră a tenisului mondial de un site de satiră

Andrei Alexandra 25.11.2022, 14:07
„Simona Halep este gravidă!”. Cum a fost parodiată fosta lideră a tenisului mondial de un site de satiră

O publicație renumită din Constanța anunța, în urmă cu mai bine de un an, că Simona Halep este gravidă. O glumă, în mod evident, care avea rolul de a ironiza în avans felul în care presa din România ar fi urmat să trateze un astfel de subiect.

Ce s-ar întâmpla dacă s-ar afla că Simona Halep este gravidă? O publicație din Constanța a simulat totul

Pe 17 septembrie 2021, la doar două zile după ce Simona Halep se cununa civil cu Toni Iuruc, o renumită publicație din Constanța venea cu un anunț șoc: „Simona Halep este gravidă!”.

În realitate a fost doar o glumă, transpusă într-un material publicat în rubrica de satiră și umor a site-ului Constanța de Azi. Ce au vrut să dovedească mai exact autorii acestui articol? Având în vedere că, pe atunci, Simona Halep era îndrogăstită până peste cap de Toni Iuruc și cei doi doar ce se căsătoriseră, redactorul a vrut să anticipeze cum ar fi tratat un subiect de presă de o asemenea amploare.

În România, Simona Halep a fost protagonistă în poate cele mai multe subiecte de sport din ultimii ani, lucru care nu s-a schimbat nici în prezent.

„Oricum presa o să bubuie în momentul în care Simona Halep va anunța oficial că este însărcinată, dar noi am vrut să fim cu un pas înaintea tuturor și să vă anunțăm de pe acum că acest aspect din viața sportivei este inevitabil”, nota Constanța de Azi, înainte de a transmite că acesta este cursul normal în relația oricărui personaj din lumea mondenă: oficializare relație, anunț nuntă, nuntă, anunț sarcină, copil!

„Simona Halep este gravida!”. Cum a fost parodiata fosta lidera a tenisului mondial de un site de satira
„Simona Halep este gravida!”. Cum a fost parodiata fosta lidera a tenisului mondial de un site de satira

Nu s-a potrivit în cazul Simonei Halep, deoarece după nuntă a venit divorțul!

Ce titluri ar fi fost potrivite pentru un anunț de o asemenea amploare

În continuare, sursa citată a încercat să ofere și câteva exemple de titluri pe care presa le-ar fi putut folosi pentru a trata un astfel de subiect:

„Simona Halep, însărcinată cu primul copil? Ce spun apropiații”, „Simona spune adevărul despre zvonul că ar fi însărcinată”, „Simona stârnește controverse cu ultima apariție. Se vede o burtică de mămică?”, sunt câteva titluri pe care Constanța de Azi le considera numai bune pentru a fi folosite în primele zile de la apariția zvonului.

Ulterior, presupunând prin absurd că informația ar fi fost confirmată, Constanța de Azi a sugerat o nouă serie de titluri numai bune pentru a putea capta atenția cititorilor:

„E oficial! Simona va fi mămică. Anunțul emoționant făcut de marea sportivă”, „După nuntă vine și marea bucurie. Simona și soțul ei, Toni, vor fi părinți!”, „Mare Slem pentru Simona! Campioana și soțul ei așteaptă un copil”, „Va fi mamă! Simona Halep, câștigă cel mai important trofeu din viața ei. Game. Set. Mach!”, se mai arată pe site-ul menționat.

Un astfel de scenariu, precum cel prezentat de Constanța de Azi, s-a amânat pe termen nedeterminat. Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, iar sportiva de la malul mării are în prezent alte probleme pe cap, cum ar fi să scape cu o suspendare cât mai redusă din scandalul de dopaj în care este implicată.

Urmăriți Playsport.ro și pe