„Simona Halep este o rușine!”. Radu Banciu a dat de pământ cu sportiva din Constanța

Radu Bordei 28.01.2023, 08:52
„Simona Halep este o rușine!”. Radu Banciu a dat de pământ cu sportiva din Constanța

Radu Banciu nu ratează niciun prilej să o critice pe Simona Halep. Cunoscutul om de televiziune este unul din cei mai mari contestatari ai campioanei de tenis. Acesta consideră că sportiva și-a pierdut credibilitatea după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Ultimul atac al lui Radu Banciu la adresa Simonei Halep. „Este o rușine”

Omul de televiziune nu a uitat de Simona Halep. În timp ce sportiva așteaptă procesul prin care speră să își demonstreze nevinovăția, Banciu a mai lansat un atac virulent îndreptat contra ei.

Simona Halep este o rușine pentru sport, mai ales după ce a fost prinsă dopată. Cea mai mare rușine asta este, pentru un sportiv pe planeta asta. Apoi stai să minți că nu ai știut, că nu știu ce. Păi da ce, băi, ați prins vreodată pe vreunul cu evaziune fiscală sau cu corupție să spună: „Da, domne’, eu am furat de am rupt?”. A venit vreodată vreun Sorin Oprescu să ne spună: „Aveți dreptate! Acum că m-ați prins, pot să vă spun. Eu sunt cel care a luat șpagă!”. N-a recunoscut niciodată niciunul!

Și în România nimeni nu o acuză, n-a șters-o nimeni! V-am spus asta din prima zi că nu avem competențele morale să ne judecăm între noi. Tot ce se spune, tot ce se scrie este fals. Într-o țară normală, o rădeai din palmares! Nu mai exista! a declarat Banciu, la emisiunea pe care o moderează la Prima Sport.

Simona Halep se bucură de soarele din Dubai

Fiind suspendată temporar din tenis, Simona Halep încearcă să stea departe de scandalul iscat în jurul ei. În această perioadă campioana noastră se află în Dubai, unde se relaxează dar se și antrenează. Simona își ține fanii la curent cu activitățile sale zilnice și postează fotografii pe rețelele de socializare. Toți se întreabă însă acum cine îi face aceste poze Simonei.

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) este suspendată temporar din tenis în urma scandalul de dopaj în care a fost implicată. Românca așteaptă cu nerăbdarea judecarea cazului său și speră să revină cât mai repede pe teren.

În timp ce Australian Open este în plină desfășurare, Simona Halep a decis să plece într-o vacanță exotică. Ea a ales ca destinație luxosul Dubai, unde îmbină relaxarea cu sesiunile de antrenament. Simona își ține la curent fanii cu activitățile sale zilnice prin intermediul fotografiilor postate pe rețelele de socializare. După ce luni s-a relaxat la piscina celebrului hotel Burj Al Arab, în cursul zilei de marți Simona a postat o fotografie de pe plajă. Imediat internauții s-au întrebat cine îi face aceste poze Simonei.

Urmăriți Playsport.ro și pe