Simona Halep, la 30 de ani. Ce cadou a primit din partea lui Toni Iuruc în toiul nopții

Autor: Simion Andrei / 27.09.2021, 07:28

La 12 zile după ce s-a cununat cu Toni Iuruc, Simona Halep își aniversează ziua de naștere. Campioana noastră împlinește 30 de ani, iar noaptea de duminică a fost una plină de surprize.

Campioana noastră nu doar a imortalizat momentele, dar Simona Halep a și împărtășit momentele cu fanii săi.

După ce s-a întors mai devreme din așa zisa lună de miere, Simona Halep le-a arătat fanilor surprizele și cadourile primite de ziua sa. Cadoul superb primit de la Toni Iuruc poate fi văzut în GALERIE FOTO oferită.

Toni Iuruc și-a surprins soția ca un cavaler adevărat. Redacția Playsport îi urează campioanei noastre un sincer „La mulți ani!”

Ziua de naștere, ultimul bastion al relaxării pentru Simona Halep. Începe un program infernal

Aniversarea se alătură, la scurtă vreme, căsătoriei fostului lider mondial. Campioana noastră de la Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019 a venit mai devreme în țară.

Simona Halep a început pregătirile pentru următoarea perioadă. Jucătoarea originară din Constanța se pregătește de Indian Wells (SUA, 6 – 17 octombrie, premii în valoare totală de 8.761.725 dolari), Kremlin Cup (Moscova, Rusia, 18 – 24 octombrie, premii de 565.530 dolari) şi Transylvania Open (Cluj-Napoca, România, 25-31 octombrie, premii de 235.238).

Marea întrebare din cariera Simonei Halep: Cine îi succede lui Darren Cahill?

Simona Halep va aborda aceste turnee, dar şi cele următoare, fără antrenorul Darren Cahill. Sportiva a anunţat că relaţia de colaborare antrenor – sportiv dintre ei a încetat.

„După șase ani de colaborare minunată, Darren și eu am decis că e timpul să încheiem relația noastră profesională. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și un om mai bun“, a fost mesajul campioanei din Constanța. Tehnicianul australian a început să o antreneze pe Simona în 2015, iar sub bagheta lui, actualul număr 14 mondial a câștigat primul ei turneu de Grand Slam (Roland Garros 2018) și a devenit lider mondial WTA. În 2019, din motive familiale, Darren Cahill nu a mai pregătit-o pe Simona, dar ulterior au reluat colaborarea.