Simona Halep, părăsită pentru o altă jucătoare de tenis? Scenariul halucinant anunțat de o vedetă tv

Giosanu Catinca / 25.09.2021, 13:34
Simona Halep, părăsită pentru o altă jucătoare de tenis? Scenariul halucinant anunțat de o vedetă tv

Simona Halep a primit o lovitură de proporții! Se pare că sportiva de la malul mării a fost părăsită de antrenorul Darren Cahill pentru noua vedetă a tenisului feminin. Dezvăluirea de ultimă oră i-a luat prin surprindere pe fanii româncei. Nimeni nu se gândea că australianul este în stare de așa ceva.

”Darren Cahill e omul potrivit!”

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Darren Cahill. Cei doi s-au despărțit, la începutul săptămânii, pentru a doua oară în cei 6 ani petrecuți împreună. Există mai multe motive care au dus la ruptura dintre ei. S-a spus că sportiva a luat decizia de a pune capăt colaborării lor din cauza problemelor întâmpinate pe fondul restricțiilor de circulație. De asemenea, s-a vehiculat că are nevoie să petreacă mai mult timp cu familia. Totuși, un om de televiziune britanic a lansat un scenariu extrem de interesant.

Jaiden Micheal a aflat că sportiva cu origini române, Emma Răducanu, l-a concediat pe Andrew Richardson și a reacționat. Britanica a fost asaltată cu propuneri pentru un nou antrenor, dar reprezentantul mass-media i-a sugerat să îl contacteze pe Darren Cahill. Australianul a rămas liber de contract, după ce s-a despărțit de Simona Halep.

Darren Cahill e omul potrivit! Îmi vei mulțumi mai târziu!”, i-a transmis Jaiden Micheal, un om de televiziune britanic, Emmei Răducanu.

Ce are de gând să facă Emma Răducanu

Emma Răducanu a câștigat US Open alături de antrenorul Andrew Richardson, dar la scurt timp a hotărât să renunțe la serviciile acestuia. Tânăra este de părere că are nevoie de un tehnician cu mult mai multă experiență. Totuși, faimoasa jucătoare de tenis nu se grăbește să îl înlocuiască.

Cel mai probabil, Emma Răducanu își va lua un nou antrenor abia la începutul sezonului viitor.

Am nevoie de cineva cu o experiență superioară, care a mai lucrat cu jucătoare aflate în această situație. Vom avea mult de muncă. Mi-am dat seama că în această fază a carierei mele, în care întâlnesc din ce în ce mai des jucătoare de top, am nevoie de altcineva alături de mine, de o persoană care a mai trecut prin asta.”, a declarat Emma Răducanu pentru Evening Standard.

Sportiva născută în Canada a subliniat că nu i-a fost deloc la îndemână să îi dea această veste lui Andrew Richardson.

E greu să ai această discuție cu cineva și să îi transmiți un asemenea mesaj, dar eu de asta am nevoie.”, a mai spus noua stea a tenisului feminin.