Simona Halep, petrecere de pomină cu alte jucătoare de tenis. Ce s-a întâmplat pe o plajă exotică timp de două ore

Olteanu Ștefan / 19.08.2022, 19:47
Simona Halep, petrecere de pomină cu alte jucătoare de tenis. Ce s-a întâmplat pe o plajă exotică timp de două ore

Aflată în Statele Unite ale Americii, unde așteaptă cu nerăbdare să ia parte la US Open 2022, Simona Halep le-a oferit jurnaliștilor un interviu special, în care a vorbit despre o petrecere de pomină pe care a dat-o împreună cu alte jucătoare de tenis. Totul s-a întâmplat pe o plajă exotică din Acapulco, Mexic!

„A fost distractiv!”. Petrecere de pomină la Acapulco, Mexic! Cum s-a distrat Simona Halep cu alte jucătoare de tenis

Simona Halep are parte de câteva zile libere în SUA după ce s-a retras de la Cincinnati, iar în acest context a acceptat provocarea jurnaliștilor de la Tennis.com pentru a răspunde la un set de întrebări inedite și, printre altele, a dezvăluit cum s-a distrat la o petrecere de pomină cu alte jucătoare de tenis.

„Care a fost cea mai nebună petrecere a jucătoarelor de tenis la care ai luat parte?”, a fost întrebarea pe care a primit-o constănțeanca.

Este cunoscut faptul că, înainte de izbucnirea pandemiei, majoritatea organizatorilor de la turneele de tenis introduceau în programul jucătoarelor și o petrecere.

Fără să se gândească prea mult, Simona Halep și-a amintit care a fost cea mai tare astfel de experiență pe care a trăit-o.

„A trebuit să dansăm două ore fără oprire pe plaja din Acapulco! A fost distractiv!”, le-a răspuns Simona Halep celor de la Tennis.com.

Acapulco, oraș din statul Guerrero, este una dintre cele mai renumite stațiuni turistice din Mexic. Orașul are ieșire la Oceanul Pacific și beneficiază de câteva plaje de vis!

Simona Halep a dezvăluit principala sa calitate

În continuarea interviului, Simona Halep a fost pusă în postura de a-și face un compliment sigură. Calitatea pe care și-a găsit-o cu rapiditate românca este una rară în zilele de azi:

„Un compliment pe care mi l-aș face? Că sunt sinceră!”, a mai transmis Simona Halep.

De asemenea, a existat și o întrebare la care Simona Halep a refuzat să răspundă.

„Care este mirosul sau gustul care te face să ai grețuri?”, a fost cartonașul extras de Simona Halep.

Românca a izbucnit în râs și a spus: „Asta e o întrebare prea grea! E ciudată”, a spus Simona, înainte de a extrage un nou cartonaș.

Cum își surclasează Simona Halep adversarele! Patrick Mouragolou a dezvăluit adevăratul ei atu de pe teren

Cu o înălțime de „doar” 1.68 metri, s-ar putea spune că Simona Halep nu are cel mai potrivit fizic pentru tenisul de câmp, însă atunci când intră pe teren devine o adevărată sperietoare pentru adversare, iar Patrick Mouratoglu a dezvăluit care e marele ei atu.

Faptul că are centrul de greutate mai jos o ajută pe Simona Halep să aibă o deplasare pe teren mai bună decât a celor mai multe dintre jucătoarele din circuit. Iar această calitate, îmbinată cu un antrenament pe măsură, a făcut din Simona Halep sportiva de elită care este în ziua de azi.

Prin intermediul unei postări pe pagina sa de Instagram, Patrick Mouratoglou le-a arătat urmăritorilor săi câteva din mișcările cheie ale Simonei și a inserat un mesaj sugestiv:

„Mișcarea este cheia în sportul nostru. Deplasarea este despre eficiența jocului de picioare, dar și despre recunoașterea calității loviturii și mișcarea în consecință.

Adâncimea, unghiul, viteza, rotația mingii la fiecare dintre lovituri ne oferă o senzație a răspunsului pe care îl putem obține de la adversar și plasamentul ar trebui să țină cont de asta. Simona este o maestră în asta”, a transmis Patrick Mouratoglou, pe rețelele de socializare.

Veste surprinzătoare despre Simona Halep. Se apropie de o familie celebră, totul a fost făcut public.