Simona Halep și-a refăcut echipa de aur. Încă un pas spre confirmarea că Mouratoglou poate fi istorie

Giosanu Catinca 27.11.2022, 09:44
Simona Halep și-a refăcut echipa de aur. Încă un pas spre confirmarea că Mouratoglou poate fi istorie

Simona Halep nu are timp de pierdut. Jucătoarea română de tenis a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată pozitiv la roxadustat, dar nu s-a culcat pe o ureche. Fostul număr mondial al tenisului feminin se pregătește din greu în această perioadă.

Simona Halep tace și face

Sportiva născută la Constanța s-a întâlnit la finalul acestei săptămâni cu Darren Cahill. Fostul antrenor al dublei câștigătoare de Grand Slam se află de ceva timp în România, unde a venit tocmai pentru a fi alături de marea noastră campioană în această perioadă dificilă.

El și-ar fi prelungit șederea pentru a o ajuta pe fiica lui Stere Halep în scandalul de dopaj în care este implicată.

Cum a fost fotografiată fosta lideră mondială

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost surprinsă vineri alături de Darren Cahill la un restaurant din Capitală. Tehnicianul australian a ajutat-o pe sportiva noastră să câștige două titluri de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019).

Presa centrală arată că australianul caută să o ajute pe constănțeancă să își facă dreptate în scandalul de dopaj în care e implicată.

”În prietenie, nu e vorba despre persoanele pe care le cunoști de cel mai mult timp”

Darren Cahill nu s-a întâlnit numai cu Simona Halep. Australianul a fost surprins alături de alte două persoane în care românca are încredere. El a fost fotografiat alături de Teo Cercel și Daniel Dobre. Imaginile au devenit virale și au strâns o mulțime de aprecieri din partea fanilor.

În prietenie, nu e vorba despre persoanele pe care le cunoști de cel mai mult timp, ci despre oamenii care au venit și nu te-au mai părăsit niciodată. Bine ai venit în România, Darren!”, a scris Teo Cercel, în dreptul imaginii care îl înfățișează alături de foștii antrenori ai Simonei Halep, Darren Cahill și Daniel Dobre.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Theo C (@theoc1980)

Ce relație are Simona Halep cu Teo Cercel

Pentru cei care nu știu, Teo Cercel este omul care se ocupa în trecut de prepararea băuturilor energizante şi hidratante ale Simonei. El a fost concediat de fostul număr unu mondial cu o lună înainte ca jucătoarea de tenis să fie testată pozitiv cu Roxadustat și suspendată provizoriu din orice activitate sportivă.

Halep a colaborat timp de nouă ani cu Teo Cercel. Ea a renunțat la serviciile preparatorului fizic pentru că începuse să lucreze cu Patrick Mouratoglou și a preferat staff-ul francezului.

Urmăriți Playsport.ro și pe