Situație halucinantă pentru Reghecampf. Stă de 3 zile la pândă, dar antrenorul pe care trebuia să-l înlocuiască încă n-a fost dat afară: „Îl așteaptă să piardă”. Exclusiv

Alex Matei 21.09.2023, 11:58

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova la numai două luni după ce fusese numit ]n locul lui Neagoe. A lăsat Oltenia pentru Al Tai din Arabia Saudită.

Sau cel puțin asta a crezut. Pentru că Reghe n-a semnat nici acum contractul, în ciuda acordului de principiu la care s-a ajuns de mai multe zile.

Echipa se pregătește pentru jocul cu Al Ittifaq, unde antrenează Steven Gerrard. De antrenamente s-a ocupat în această săptămână tot croatul Rezic. Meciul se joacă diseară, iar surse din Arabia Saudită la care PlaySport a avut acces spun că șefii lui Al Tai așteaptă ca Rezic să piardă azi pentru a-l concedia.

La Al Tai joacă Dugandzic și Cordea, proaspăt transferați din Superliga României. Anul trecut, antrenor al echipei a fost Mirel Rădoi, la care s-a renunțat după ce românul a intrat în conflict cu conducerea. Rădoi a venit la Al Tai tot după ce antrenase la Craiova.

Despărțirea dintre Rădoi și Al Tai a fost cu scandal, existând acuzații că șefii arabi l-au „încurcat” pe fostul selecționer pentru a-l discredita și a putea scăpa mai ușor de el. Există zvonuri că un scenariu similar ar urma să-i fie aplicat și lui Rezic.

Îl așteaptă să piardă. Reghecampf e în vacanță zilele astea, Al Tae n-a făcut absolut niciun anunț în legătură cu Rezic, situația e cel puțin ciudată”, spun surse din Arabia Saudită pentru playsport.ro.

Al Tai e pe 9 în liga saudită, cu 7 puncte din 6 partide. Rezic a câștigat 4 puncte în utlimele două etape, după 1-0 cu Abha (unde apără Tătărușanu) și 1-1 cu Al Hazem, ultima clasată.

Urmăriți Playsport.ro și pe