Șoc în miez de noapte pentru Simona Halep, la Cincinnati. Românca a primit vestea cu câteva ore înainte de a debuta la turneul american

Bordei Radu 16.08.2022, 08:44
Șoc în miez de noapte pentru Simona Halep, la Cincinnati. Românca a primit vestea cu câteva ore înainte de a debuta la turneul american

Simona Halep a avut parte de o surpriză, înainte de turneul de la Cincinnati. Deși se pregătea să debuteze contra Karolinei Muchova, organizatorii au anunțat că cehoaica nu se mai poate prezenta la startul turneului. O accidentare a făcut-o să abandoneze.

O nouă adversară pentru Simona Halep, la Cincinnati. Cu cine se va confrunta românca

Campioana de la Toronto va trebui să se pregătească pentru o nouă adversară, în primul meci la Cincinnati. Numărul 54 WTA, Anastasia Potapova, va sta în calea Simonei. Aceasta a jucat în calificări la Cincinnati, unde a cedat în meciul doi la Anna Kalinskaya, 5-7, 1-6, dar retragerea Karolinei Muchova îi permite accederea pe tabloul principal din postura de lucky-loser.

Simona Halep și Anastasia Potapova s-au mai întâlnit de două ori în circuitul WTA, iar românca s-a impus de fiecare dată în minimum de seturi.

Ambele confruntări au avut loc în 2021, la Gippsland Trophy, 6-4, 6-4, și la Moscova, 6-1, 6-4.

Simona Halep, impresionată de afecțiunea fanilor români. „Sunteți unul din motivele pentru care lupt așa tare”

Simona Halep a câștigat turneul WTA 1000 de la Toronto după ce a învins-o în finală pe Beatriz Haddad Maia. Pe tot parcursul partidei, Simona a fost susținută frenetic de fanii români aflați în tribune. Partida a suscitat un interes uriaș, toate cele 11.815 de locuri ale arenei fiind ocupate. La ieșirea din complexul unde s-a desfășurat turneului, Simona a fost asaltată de fani. Îmbulzeala a fost atât de mare încât gărzile de corp au trebuit să intervină pentru a evita eventuale neplăceri.

Simona s-a bucurat pentru susținerea de care a avut parte și a ținut să le transmită suporterilor un mesaj special.

Am decis să fac o postare dedicată tuturor fanilor mei români din toată lumea. În această săptămână , în Toronto, am fost atât de impresionată de toată susținerea care mi-a fost oferită. Sunt mereu susținută din toate colțurile lumii.

Sunteți unul din motivele pentru care mă lupt atât de tare la meciuri, iar când sunt momente dificile parcă am mai multă energie și atunci când câștig, simt că o fac și pentru voi. Vă mulțumesc tuturor pentru energia frumoasă pe care mi-o transmiteți”, a fost mesajul Simonei Halep, pe Instagram.

După succesul de la Toronto, românca are mult mai multă încredere în ceea ce privește turneele de hard rămase. Și va ținti un parcurs cât mai lung la ultimul turneu de Grand Slam al anului, cel de la New York. US Open a devenit un obiectiv pentru româncă și pentru antrenorul ei, Patrick Mouratoglou.