Socrul lui Gică Hagi a plecat de la nuntă dintr-un motiv uluitor. Secretul „Regelui” a ieșit la iveală

Moldoveanu Camelia / 12.04.2021, 09:26
Socrul lui Gică Hagi a plecat de la nuntă dintr-un motiv uluitor. Secretul „Regelui” a ieșit la iveală

Gică Hagi este singurul stelist din familie. „Regele” este înconjurat de dinamoviști, iar cel mai înfocat dintre aceștia este chiar socrul lui, Dima Vlahbei. „Câine roșu până la moarte!”, asta și-a spus socrul marelui fotbalist chiar și în ziua nunții. Poveste este uluitoare.

Socrul lui Gică Hagi a plecat de la nuntă pentru a doua lui dragoste

Gică Hagi și soția, Marilena Hagi
Gică Hagi și soția, Marilena Hagi

„Maradona din Carpați” este cunoscut pentru dragostea sa roș-albastră, jucând la Steaua (FCSB) în perioada „1987 – 1990 și marcând pentru această echipă cele mai multe goluri din cariera sa (76).

Familia „Regelui” este una dintre cele mai frumoase și apreciate din fotbalul românesc, însă puțină lume știe că este formată din dinamoviști înrăiți. Socrul lui Gică Hagi este cel mai vechi suporter, din familie, al echipei din Ștefan cel Mare.

Dima Vlahbei, tatăl soției „Regelui”, a povestit un lucru pe care puțină lume îl știe. Chiar și la nuntă  gândul îi era tot la Dinamo.

De când mă știu țin cu Dinamo. Am fost atât de atașat de echipă, încât a doua zi după ce m-am însurat nu am plecat cu soția în luna de miere, ci am mers pe stadion la meciul cu Feyenoord. A fost cadoul meu de nuntă, deși Dinamo a pierdut cu 3-0 (n.r. – în 1971)”

Cum trăiește „Regele” printre „câini”

Nu doar Dima Vlahbie este un adevărat „câine”, acesta și-a dus și fiicele încă de mici la meciurile lui Dinamo. Marilena, soția „Regelui” și Luminița, cumnata și soția lui Gică Popescu, sunt și ele dinamoviste încă de mici.

 „De mici le-am luat cu mine pe stadion la meciurile lui Dinamo. Nu pot fi decât
dinamoviste”, povestea Dima Vlahbei.

Și asta nu este tot, Nea Petrică, una dintre surorile legendarului jucător de fotbal, este căsătorită cu cel mai înfocat suporter al lui Dinamo, Petre Fulina. Apropiații îl cunosc pe acesta pentru gestul său de a-și face pantofii cu tricoul FCSB.

„Îl cunosc toți apropiații că suferă pentru Dinamo. Într-o zi, prietenii lui i-au făcut un cadou special după o înfrângere a lui Dinamo. I-au adus la ușă un câine alb, cu tricou roșu pe el și un batic negru de doliu la gât. Când Petrică a deschis ușa, câinele a intrat în casă și abia l-au mai scos de acolo”, a povestit Gică Hagi în urmă cu ceva vreme.

Petrică Fulina și socrul „regelui” au fost filmați dansând la petreceri machedonești pe cântecele celor de la Dinamo.

La lista dinamoviștilor din familia „Regelui” se mai adaugă și cea de-a doua soră, Tanța Manți. Acesta nu este atât de înfocată ca restul, însă și despre ea marele fotbalist are o poveste incredibilă:

„Când eram mic o rugam să-mi dea 10 lei. Lucra la o pensiune și lunar îmi dădea bani, că altfel nu aveam cu ce să-mi cumpăr teniși. Rupeam două perechi pe lună, că jucam pe zgură, așa că aveam nevoie de 60 de lei. Îmi dădea bani și tata, mă punea nea Ioji (n.r. – antrenorul Iosif Bukossy) copil de mingi, de mai scoteam vreo 15 lei, și așa făceam rost de două perechi de teniși chinezești „

Ianis și Kira s-au orientat către alt campionat

Gică Hagi, soția și cei doi copii
Gică Hagi, soția și cei doi copii

Cu toate că trăiesc într-o familie de dinamoviști, însă cu un tată stelist, cei doi copii ai familiei Hagi nu sunt fani ai celor două mari rivale din România. Copiii „Regelui” țin cu Barcelona, tot o echipă roș-albastră, însă din campionatul Spaniei.

„Țin cu Barcelona, iar din țară doar cu Viitorul Constanța”, spune Ianis în urmă cu câțiva ani.

Cum se descurcă „Regele” într-o astfel de situație în care este în minoritate?

Eu nu am devenit stelist odată cu trecerea de la Sportul la Steaua. Am fost stelist dintotdeauna și așa voi rămâne. Nu mă deranjează că în familia mea sunt atât de mulți dinamoviști”, a spus Gică Hagi.

Pe lângă „iubirile de o viață”, toată familia „Regelui” este lângă FC Viitorul. Echipa din Constanța este fără doar și poate, echipa familiei.