Sorana Cîrstea a reușit să îi uimească pe toți. Video excepțional cu iubita lui Ion Țiriac jr.

Radu Bordei 06.02.2023, 06:36
Sorana Cîrstea a reușit să îi uimească pe toți. Video excepțional cu iubita lui Ion Țiriac jr.

Sorana Cîrstea (32 de ani) le-a făcut o mare surpriză fanilor ei din Emiratele Arabe Unite. Iubita lui Ion Ion Țiriac a vorbit perfect în limba locală pentru a promova un turneu. Pentru sportivă urmează o perioadă agitată, cu multe turnee.

Sorana Cîrstea și-a lăsat admiratorii fără cuvinte. A vorbit araba fără greșeală

Iubita lui Țirac jr. se pregătește de trei turnee asiatice foarte importante. Sorana va juca la Abu Dhabi, apoi la Doha și va încheia în Dubai. Este o șansă bună pentru a acumula puncte, rezultate și a încerca să urce de pe locul 61, pe care îl ocupă în acest moment. Pe 6 februarie va debuta turneul din Abu Dhabi iar românca a fost aleasă de către organizatori pentru a promova competiția. Românca a primit o provocare inedită, să filmeze un clip cu un mesaj în limba engleză, apoi altul cu același mesaj dar în limba arabă.

Sportiva nu a dat în spate, dimpotrivă, a îmbrățișat provocarea și s-a descurcat foarte bine. Tenismena a arătat că nu degeaba are rezidență în Emiratele  Arabe Unite. S-a descurcat de minune și fanii au apreciat-o pentru acest lucru.

Cîrstea a dat lovitura! Românca se pregătește cu fostul antrenor al lui Roger Federer

Sorana Cîrstea (32 de ani, 61 WTA) a avut un început slab de sezon. Românca a fost eliminată de la Australian Open încă din primul tur. După această eliminare prematură, Sorana a plecat la Dubai, unde efectuează un stagiu de pregătire în vederea turneelor asiatice din luna februarie.

Sorana a apărut la antrenamente alături de Peter Wessels, fostul antrenor al lui Roger Federer. Românca a postat pe rețelele de socializare o fotografie elocventă, în care a dat de înțeles că se pregătește intens cu Wessels. ”Muncă grea, zi de zi, fără întrerupere”, a fost mesajul Soranei.

Totuși, Sorana nu a anunțat momentan dacă a renunțat la colaborarea cu antrenorul Thomas Johansson, cel care a însoțit-o la Australian Open.

Cădere importantă pentru Sorana în clasamentul WTA

Urmăriți Playsport.ro și pe