Soția lui Gică Hagi a avut alte planuri pentru Ianis Hagi! Unde a vrut Marilena să ajungă mijlocașul lui Rangers

Bordei Radu / 29.11.2021, 09:12
Soția lui Gică Hagi a avut alte planuri pentru Ianis Hagi! Unde a vrut Marilena să ajungă mijlocașul lui Rangers

Mijlocașul lui Rangers are în față o carieră frumoasă de fotbalist, dar lucrurile ar fi putut sta cu totul altfel pentru fiul Regelui. Ianis Hagi dorește să calce pe urmele tatălui său, chiar dacă acesta nu l-a încurajat să se apuce de fotbal. Părinții lui aveau alte gânduri pentru Ianis.

Naționala României ar fi putut să nu beneficieze, astfel, de un jucător de mare potențial. Mama fotbalistului îi trasase un alt destin, dar Ianis nu a vrut să audă altceva decât de fotbal. „El a ales” a recunoscut și ilustrul său tată.

Mama lui Ianis Hagi avea alte planuri pentru mijlocașul lui Rangers. Fotbalul nu era inclus în plan

Ianis Hagi impresionează la Rangers și presa britanică îi vede un viitor frumos în față. La 23 de ani, tânărul fotbalist crește de la sezon la sezon și pare doar o chestiune de timp până va ajunge într-unul din campionatele tari ale Europei. Dar lucrurile puteau să arate altfel, dacă Ianis o asculta pe mama lui.

Mama lui a insistat să meargă la Cambridge, chiar ținea la acest lucru, dar Ianis a ales fotbalul. El a insistat, eu nu i-am influențat deloc decizia. Este drumul lui. Recunosc că sunt fericit că este fotbalist, dar a fost strict alegerea lui. Cum a fost și decizia fiicei mele. Kira este regizor și actriță. Asta a dorit să facă, noi doar am sprijinit-o. Eu doar le-am spus să facă ce vor, să nu aibă regrete. Ianis a spus că vrea să fie fotbalist, iar Kira a ales calea actoriei. Eu sunt mîndru de amândoi, a explicat Hagi, în presa din Marea Britanie

Rangers ar putea să îl vândă pe Ianis chiar în iarnă

Scoțienii se gândesc să profite de cota în creștere a românului, mai ales că sunt multe echipe interesate de serviciile sale. Iar Ianis poate să calce pe urmele tatălui mai mult decât se aștepta cineva. Asta pentru că Galatasaray ar fi interesată de serviciile lui. Turcii l-au mai dorit pe Ianis și în trecut, însă transferul nu s-a materializat. Cu toate acestea, Fatih Terim nu a renunțat la visul de a-l aduce pe Hagi la Istanbul și, potrivit turcilor de la Fanatik, tehnicianul urmărește cu atenție situația mijlocașului de la Rangers.

Îmi doresc să ajung la Galatasaray, e un club pe care îl iubesc. Acolo am crescut. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar mi-ar plăcea să ajung la Galatasaray, spunea Ianis Hagi, în urmă cu ceva timp