Soția lui Ilie Năstase, dezbrăcată și batjocorită în centrul orașului. Declarații cutremurătoare. Video

Autor: Gheorghiu Dan / 12.08.2022, 08:30
Soția lui Ilie Năstase, dezbrăcată și batjocorită în centrul orașului. Declarații cutremurătoare. Video

Fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, în prezent Brigitte Pastramă, a povestit prin ce momente de groază a trecut în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când era căsătorită cu un bărbat din Timișoara. Este vorba despre un anume Ovidiu Torj, pe care ea l-a catalogat drept „un interlop dur, cunoscut în toată Timișoara”.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a povestit cum a fost bătută și dezbrăcată într-un restaurant din București

Din relatările femeii reiese că acesta a bătut-o de nenumărate ori, iar cel mai grav astfel de episod s-a petrecut pe vremea când Brigitte se afla deja într-o relație cu Ilie Năstase. Atunci, femeia a fost bătută și batjocorită chiar în restaurantul pe care încă îl deținea în acea perioadă.

Eu deja stăteam în București. M-am întors (n.r la Timișoara). Aveam acel restaurant pe care voiam să-l închiriez sau să-l vând. Nu știu cum a aflat Ovidiu și a venit acolo. L-a bătut pe chiriaș, m-a bătut și m-a dezbrăcat în pielea goală. Din nou, Dumnezeu, duhul sfânt din mine a zis aceleași cuvinte. Și dintr-o dată s-a trezit, m-a văzut în pielea goală, și-a rupt tricoul de pe el și mi-a făcut chiloți din el”, a spus Brigitte Pastramă la podcastul „Taclale”.

Din păcate, acesta nu a fost doar un episod izolat

Acesta a fost însă doar un episod de acest gen cu care Brigitte a fost nevoită să se confrunte de-a lungul timpului. Problemele sale au început la vârsta de doar 23 de ani, când primul său soț a decedat, iar ea a fost pusă în fața situației de a crește singură un copil. „Primul meu soț a murit în somn. A făcut infarct și l-am găsit în pat, cu ochii dați peste cap”, a povestit femeia, care a mărturisit și că a avut nevoie de psiholog după acel episod șocant.

Ulterior, ea a început acea relație abuzivă cu bărbatul din Timișoara, iar viața ei s-a complicat chiar și mai mult. Brigitte a povestit cum la un moment dat s-a gândit chiar și că va urma să fie ucisă în bătaie de către acesta.

„A tăbărât pe mine și a început să mă bată. Mă bătea unu la unu. La un moment dat nici nu l-am mai văzut cum era el. Am văzut un om cu ochi roșii, am văzut niște coaste ieșite din el, niște dinți ascuțiți. Aveam un calorifer în spate, de fontă, ascuțit. Mă împingea în el și mă gândeam că mă va omorî! Cu o noapte sau două înainte, visasem că mă va omorî! Am zis Tatăl nostru, În momentul ăla a început să se retragă”, a mai spus ea, cu aceeași ocazie.

CITEȘTE ȘI Nevasta lui Ilie Năstase tună și fulgeră după ultimele informații despre scandalul Stejarii-Ion Țiriac. „E o minciună grosolană” – EXCLUSIV