„Spaima litoralului” l-a dat de gol pe Giovanni Becali! Ce se întâmpla pe vremea comuniștilor cu un pachet de țigări: „Fac și eu”

Catinca Giosanu 25.09.2023, 15:49
„Spaima litoralului” l-a dat de gol pe Giovanni Becali! Ce se întâmpla pe vremea comuniștilor cu un pachet de țigări: „Fac și eu”

Nuredin Beinur a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre unul dintre cei care au intermediat cele mai importante transferuri de forbalişti români. Temutul interlop l-a dat de gol pe Giovanni Becali. Milionarul a spus ce se întâmpla pe vremea comuniștilor cu un pachet de țigări.

Dezvăluirile lui Nuredin Beinur

Interlopul Nuredin Beinur, zis Spaima Litoralului, a vorbit recent într-un podcast despre vărul lui Gigi Becali. Milionarul a simțit nevoia să explice la ce s-a referit impresarul de fotbal atunci când a folosit sintagma „ Asta înseamnă să fii mafiot”. Și asta, în contextul în care expresia folosită de Giovanni Becali s-a viralizat rapid pe platformele de social media.

Omul de afaceri a subliniat că Giovanni nu s-a referit la termenul propriu zis, ci la cu totul altceva.

”Doamne fereşte, Giovanni chiar e mafiot. Giovanni a spus «Asta înseamnă să fii mafiot». Eu ştiu la ce s-a referit. Giovanni se referea aşa. Dacă mă duc la un restaurant, dau bacşiş. Dacă mă duc la ăla din parcare, dau bacşiş. Nu a zis că e mafiot. Dacă vreau să fiu servit mai bine dau un ban, dacă vreau să îmi pună maşina mai în faţă, să nu mi-o zgârie cineva, plătesc.”, a subliniat Nuredin Beinur, în podcastul „Tare de Tot”.

Fac şi eu din astea, le-am făcut şi le fac tot timpul”

Interlopul a evidențiat că această meteahnă era des folosită și în perioada comunismului. De asemenea, el a recunoscut că a dat de mai multe ori șpagă pentru a benefia de anumite servicii.

Fac şi eu din astea, le-am făcut şi le fac tot timpul. Dacă cineva îmi face un serviciu vreau să-l bucur cu ceea ce pot. Astea erau şi pe timpurile ceauşiste. Îmi aduc aminte că dacă te duceai la doctor te duceai cu un pachet de ţigări. Credeai tu, în mintea ta, că te face mai bine. Că tot aia îţi făcea. Erai în faţă sau intrai pe uşa din dos, cum se spune.”, a mai spus Nuredin Beinur.

”Gigi și-a dat seama”

Nuredin Beinur a mai spus că prin intermediul său a ajuns Ionuț Luțu să lucreze pentru Gigi Becali.

Păi așa a ajuns Luțu lângă Gigi, datorită mie. Are mai puțină legătură faptul că a jucat la Steaua. Gigi și-a dat seama despre Luțu că este un om căruia îi lași casa, milioanele pe masă, orice, iar el nu face greșeli.

Nu fură Luțu, poate să fie și milioane în fața lui. Luțu a numărat milioane, a avut milioane, dar e genul de om care dacă te vede la suferință își dă și camașa de pe el”, a povestit Beinur Nuredin, în podcastul „Tare de Tot”, realizat de Viorel Grigoroiu.

Controversatul interlop și-a sărbătorit luna trecută fiica. Miruna a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani și a avut pregătită o petrecere inedită. Evenimentul s-a desfășurat într-o locație de lux de pe litoral.

Urmăriți Playsport.ro și pe