SPECIAL. Vedeta Playboy, combinată cu Giovanni Becali? Cine-i românca celebră care l-a vrăjit total pe impresar

Simion Andrei / 13.05.2021, 12:26
SPECIAL. Vedeta Playboy, combinată cu Giovanni Becali? Cine-i românca celebră care l-a vrăjit total pe impresar

A refuzat sau nu Dana Săvuică avansurile lui Giovanni Becali? Aceasta este întrebarea, după ce presa mondenă a vuit la dezvăluirea vedetei. Concret, prima femeie din România care a pozat pentru coperta Playboy, Dana Săvuică, a fost invitată Măruță în emisiune să spună tot sau ”îi ia gura foc”.

O vedetă care a pozat în Playboy l-a refuzat pe Giovanni Becali

Fostul model celebru din trupa ”mamei Zina” n-a avut ce să facă și a dat trei nume de bărbați din show-bizz care i-au făcut avansuri și pe care i-ar fi refuzat.

Ei bine, că pe lista scurtă s-au regăsit eternul curtezan Adrian Enache sau mereu fascinantul Cătălin Botezatu, n-a fost deloc surprinzător. Dar numele lui Giovanni Becali într-un asemenea context a fost cumva șocant. Mai ales că tocmai el, Giovanni, ”mafiotul”, ”șmecherul”, ”milionarul”, să fi fost și refuzat!

”Dacă-l sun în toiul nopții, mă ajută!”

Acum că s-a putut ajunge la propuneri indecente, nu mai pare însă deloc surprinzător, la o privire mai atentă a situației. Poate doar amănuntul că povestea s-ar fi petrecut când amândoi erau oameni căsătoriți.

În plus, nu puțini au fost cei care au ridicat puțin sprânceana când Dana Săvuică l-a băgat pe Giovanni Becali în categoria refuzaților. Iar dezvăluirea vedetei Playboy mai mult a ațâțat curiozitatea și bârfa, în ceea ce privește flirtul Danei cu ”don Giovanni”, om însurat, familist, ce-i drept, dar și cu o mare deschidere către tot ce este frumos pe lume, evident.

Giovanni Becali, Dana Savuica si Catalin Botezatu
Giovanni Becali, Dana Savuica si Catalin Botezatu

Cât despre întrebarea dacă a spus Dana Săvuică adevărul când a zis că l-a refuzat pe Giovanni Becali, nu trebuie să mire pe nimeni. Este de notorietate faptul că în urmă cu ceva ani, Dana Săvuică a reușit ce nu a reușit nimeni niciodată: Giovanni Becali a primit-o să filmeze în interiorul casei sale, celebra reședință pe care cunoscutul agent și-a ridicat-o după pofta inimii, aducându-l chiar pe arhitectul care a făcut vila lui Scarface.

”E prototipul Nașului!”

Că Dana s-a bucurat de trecere și că don Giovani avea o slăbiciune pentru ea, e mai mult decât evident. Doar că pe atunci și fostul model se întrecea în cuvinte la superlativ la adresa impresarului.

În ochii Danei, Giovani era un personaj hollywoodian, charismatic și cu potențial.

”Giovanni Becali este exact prototipul Nașului, și nu copiază el pe nimeni, nu intră în pielea personajului, are personajul în el. Așa se comportă el…Un astfel de om puternic, cu multiple personalități și fațete, el arată fețele astea când… Știi cum e? Pe unele le ascunde, pe unele le arată.”, spunea atunci Dana Săvuică despre omul de fotbal.

”Dacă aș avea vreodată o problemă, aș pune mâna pe telefon și l-aș suna în toiul nopții: Băi, Giovanni, uite, mă ajuți?, sunt convinsă că m-ar ajuta.” mai povestea atunci fostul model Playboy.