Sportiva română care e vedetă pe site-urile pentru adulți, mesaj pentru urmăritorii ei: „M-am simțit ofensată”

Alex Cazacu 30.05.2023, 20:17

O sportivă din România își câștigă existența pe site-urile pentru adulți. Alexandra Ianculescu, căci despre ea este vorba, nu se ascunde și mărturisește că se întreține din OnlyFans. La început a considerat că este o idee proastă să posteze imagini cu ea în ipostaze incendiare. Însă, ulterior a decis să se implice mai mult pe platformă pentru adulți.

Alexandra Ianculescu, sportiva din România care e vedetă pe OnlyFans

În 2018, Alexandra Ianculescu a reprezentat România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeong Chang. Sportiva a concurat la patinaj viteză, la proba de 500 m. Cu timpul de 40,70 secunde, Alexandra s-a clasat pe poziția 31.

În vara lui 2021, forțată de greutățile vieții, românca și-a făcut un cont pe OnlyFans. Acolo, utilizatorii platformei îi pot vedea postările doar contra cost. Se pare că sportiva a avut succes, așa că a reușit să scape de problemele financiare.

Cum s-a apucat Alexandra de Only Fans

Inițial, Alexandra a considerat că este o idee proastă să posteze imagini cu ea în ipostaze provocatoare. Cu toate acestea, când a văzut câți bani încasează cu ajutorul conținutului postat, românca a decis să se implice și mult mai mult pe platformă.

„Din fericire pentru mine, mi-am dat seama de la o vârstă foarte fragedă că voi face mereu lucrurile în felul meu. Vara trecută am decis să îmi deschid acest cont deoarece tot primeam foarte multe like-uri la fotografiile în bikini și oamenii îmi sugerau să le vând pe această platformă.

Am crezut că e cea mai mare glumă și nu voiam să fiu cunoscută ca vânzătoarea de instantanee în bikini, având în vedere că am muncit din greu ca sportiv, am muncit din greu pentru a avea o educație, vorbesc mai multe limbi.

Acestea fiind spuse, după ce am făcut (n.red. – emoticoane cu saci de bani) în prima mea lună pe platformă, mi-a schimbat total viața în bine (…) Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut, în timp ce îmi urmăream Visele Olimpice. Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, dar apoi mi-am dat seama că opiniile lor nu-mi plătesc facturile”, scria Alexandra Ianculescu, pe Facebook.

Mesajul sportivei pentru fanii ei din mediul online

Recent, Alexandra Ianculescu a postat o imagine pe social media, în care le arată fanilor noua ei ținută. Alături de fotografia respectivă, Alexandra a scris și un mesaj pentru cei care o urmăresc în mediul online.

„Cineva mi-a spus că sunt influencer și m-am simțit foarte ofensată. Apoi am decis să-mi cumpăr și eu ținuta de bază a unui influencer pentru rețelele de socializare. Sper că vă place. Mulțumesc, dar nu. Continui să fiu o adevărată atletă”, se arată scris în imaginea cu pricina.

Urmăriți Playsport.ro și pe