Strania ipoteză a nevestei lui Patrick Mouratoglou revine în actualitate: „Nu pot să dezvolt mai mult în cazul Simonei Halep”

Andrei Alexandra 30.01.2023, 10:40
Strania ipoteză a nevestei lui Patrick Mouratoglou revine în actualitate: „Nu pot să dezvolt mai mult în cazul Simonei Halep”

Simona Halep trece prin cel mai greu moment al carierei, după ce a fost suspendată pentru dopaj. Jucătoarea de tenis se pregătește de procesul e va stabili două lucruri: dacă va fi suspendată, respectâv cât va fi suspendată.

Ipoteza șocantă lansată de Dumitru Dragomir

Încă de la izbucnirea scandalului legat de cazul ei de dopaj, fanii ei au lansat diverse ipoteze legate de cauza dopării Simonei Halep. Cea mai șocantă a fost prezentată de fostul șef al LPF.

Dumitru Dragomir spune că este posibil ca scandalul de dopaj să fi apărut la cererea soției lui Patrick Mouratouglou, care s-ar fi răzbunat astfel pe Halep. Este cunoscut faptul că aceasta era nemulțumită de colaborarea dintre soțul ei și jucătoarea din România.

„Dar pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat! Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui.

Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă. Poți să cazi din cauza unei greșeli sau chiar a unei răzbunări. Să știi de la mine: dacă faci un sondaj în această țară, 95% sunt de partea ei”, a declarat Dragomir, potrivit Fanatik.ro.

Ce spunea Ada Mouratouglou în urmă cu câteva luni?

Ada Mouratouglou este supărată pe Simona Halep, considerând că jucâtoarea de tenis dorește să aibe o relație cu soțul ei. Surse din anturajul ei chiar au relatat cum aceasta o amenința pe Simona Halep.

”D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun că poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus atunci Ada Mouratoglou.

Simona Halep a coborât în clasamentul WTA

Simona Halep a căzut trei poziții în clasamentul WTA, după Australian Open. Fără meci jucat de la Asutralian Open, românca ocupă locul 15, cu peste 2100 de puncte.

Singura româncă din top 200 care a urcat în clasament este Irina Begu, care a ajuns pe locul 27 în clasamentul mondial. La polul opus, Sorana Cârstea a pierdut 19 poziții, ajungând pe locul 61, iar Irina Bară a căzut 21 de poziții, până pe 194. Așa arată clasamentul româncelor:

15 Simona Halep 2141 puncte (-3 locuri)

27 Irina Begu 1472 (+3)

61 Sorana Cîrstea 906 (-19)

68 Ana Bogdan 840 (-5)

144 Gabriela Ruse 436 (-13)

179 Alexandra Cadanțu-Ignatik 365 (-8)

194 Irina Bara 336 (-21)

200 Jaqueline Cristian 328 (-40)

 

Urmăriți Playsport.ro și pe