Suma uriașă pe care Laurențiu Reghecampf o depunea lunar în contul fostei sale soții: „Făcea mereu cerere de micșorare”

Giosanu Catinca / 23.10.2021, 09:34
Suma uriașă pe care Laurențiu Reghecampf o depunea lunar în contul fostei sale soții: „Făcea mereu cerere de micșorare”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu de mai bine de șapte luni, timp în care impresara a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și convinge soțul să mai acorde o șansă căsniciei de peste un deceniu. Tehnicianul a mai fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer, iar acum s-a aflat suma uriașă pe care Reghe o depunea lunar în contul fostei sale soții.

Suma uriașă pe care Reghecampf o plătea lui Luca

Pe vremea când era fotbalist, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 20 de ani, Luca. Prima soție a antrenorului este cu 10 ani mai mare decât acesta. Fosta soție a lui Reghe locuiește de ani buni în Germania, acolo unde și-a deschis propria afacere. Mariana și-a dorit să fie independentă și să nu depindă de ajutorul financiar al fostului soț. Totuși, tehnicianul nu s-a zgârcit niciodată atunci când a venit vorba de moștenitorul său.

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, a dezvăluit ce pensie îi plătea antrenorul fiului său cel mare, Luca. Este vorba despre o sumă uriașă. În jur de 9.000 de lei îi intra în conturi femeii. Surprinzător este faptul că aceasta primea frecvent cereri de micșorare a pensiei alimentare. Mariana este de părere că toate acestea veneau din partea Aneimaria Prodan și că, cel mai probabil, Reghe nu avea cunoștință de acțiunile ei.

”Solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare”

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer și-a refăcut viața și s-a căsătorit în ianuarie 2011. Acum, aceasta continuă să locuiască departe de România, mai exact în Cottbus. Fosta soție a lui Reghe a ținut să sublinieze și că Anamaria Prodan minte în ceea ce îl privește pe fiul cel mare al antrenorului. Ea susține că nimic din ceea ce a afirmat șatena nu este adevărat pentru că Luca a crescut alături de ea și actualul soț în Germania.

Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu Luca! E o minciună afirmația că l-a crescut sau a avut grijă de el! Luca a crescut alături de mine și actualul meu soț. A învățat în Germania și tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el să practice ciclism de performanță.

Tot aici se cuvine să menționez și faptul că, tot din aceeași «grijă» pe care i-a purtat-o fiului meu, Anamaria Prodan, după divorțul nostru, îmi trimitea email-uri prin care-mi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf i-o datora fiului său.

De la suma de 9.000 de lei, la 100 de lei. Solicitările veneau din partea ei și, cel mai probabil, erau făcute pe la spatele lui, fără ca el să știe. Toate declarațiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decât să-l mâhnească pe acesta.”, a declarat prima soție a lui Reghecampf.