Suma uriașă pe care o primea lunar Vlad Pascu de la tatăl lui. Unii români nu câștigă atâția bani nici în trei ani

Catinca Giosanu 22.09.2023, 15:12
Suma uriașă pe care o primea lunar Vlad Pascu de la tatăl lui. Unii români nu câștigă atâția bani nici în trei ani

Vlad Pascu, şoferul drogat de 19 ani care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, primea în fiecare lună o sumă uriașă de la tatăl său. Controversatul tânăr avea foarte mulți bani de buzunar. Un român de rând nu câștigă atâția bani nici în trei ani.

Cât de mulți bani primea lunar Vlad Pascu de la tatăl lui

Vlad Pascu a fost arestat după ce a lovit cu mașina un grup de tineri în stațiunea 2 Mai. Doi dintre aceștia au fost uciși pe loc, restul au fost răniți grav. Pentru asta, el are un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Fiul Mirunei Pascu avea tot ceea ce îi trebuie unui tânăr de vârsta lui acasă. El primea în fiecare lună o sumă colosală de la tatăl lui. Cu toate acestea, șoferul în vârstă de 19 ani le-a provocat suferință tuturor.

Tânărul drogat care a omorât doi tineri și a rănit alți trei în localitatea „2 Mai” riscă închisoare pe viață. Mama sa va mai rămâne și ea în arest preventiv. Decizia a fost anunțată în urmă cu puțin timp ce către reprezentanții Curții de Apel Bucureşti.

Unii români nu câștigă atâția bani nici în trei ani

Tatăl șoferului a fost și el plasat sub control judiciar, deoarece polițiștii DIICOT au găsit în locuința acestuia arme și muniție deținute ilegal. Omul de afaceri este, de asemenea, cercetat pentru că a intrat cu o motocicletă într-un grup de jurnaliști. Reamintim că bărbatul a fost campion la off-road.

Despre Mihai Pascu se crede că îi oferea fiului său în fiecare lună câte 20.000 de euro, bani pe care tânărul îi cheltuia după bunul său plac, conform celor de la gandul.ro. Acest detaliu a ieșit la iveală la doar câteva zile după ce Mihai Pascu a fost el plasat sub control judiciar.

Potrivit sursei anterior menționate, Vlad Pascu rămânea de multe ori singur acasă, având în vedere că tatăl său era nevoit să călătorească frecvent în străinătate. Acesta ar fi pricipalul motiv pentru care Mihai Pascu îi punea la dispoziție această sumă exorbitantă lună de lună fiului său.

Câtă suferință le-a provocat Vlad Pascu părinților săi

Se zvonește că tânărul ajunsese să folosească banii de tatăl său cu narcomani veniți tot din familii înstărite. Astfel, consumul de substanțe ilegale a devenit, pentru el, un stil de viață. În cele din urmă, el a ajuns să producă un accident care s-a soldat cu moartea Robertei Marina Dragomir, de 20 de ani, și a lui Sebastian Andrei Olariu, 21 de ani și cu trei răniți.

După accident, tânărul a fost arestat pentru 30 de zile și este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Urmăriți Playsport.ro și pe