Sumele reale pe care le câștigă Niță și Junior Morais la Gaziantep. Salarii mari la noua echipă a lui Șumudică. Exclusiv

Bogdan Solomon 09.09.2023, 14:50
Sumele reale pe care le câștigă Niță și Junior Morais la Gaziantep. Salarii mari la noua echipă a lui Șumudică. Exclusiv

Florin Niță și Junior Morais au dat adevărate lovituri semnând în această toamnă cu Gaziantep. Bașkanii au băgat adânc mâna în buzunar pentru a realiza transferurile dorite de Marius Șumudică. PlaySport vă dezvăluie sumele reale.

Salarii uriașe pentru Niță și Morais la Gaziantep. Cât vor primi, de fapt

Nici nu a semnat bine cu Gaziantep, că Marius Șumudică a și început să pună în aplicare strategia de întărire a lotului pentru salvarea de la retrogradare. O misiune ce se anunță extrem de dificilă, având în vedere că vorbim despre „lanterna roșie” a campionatului, cu zero puncte după patru etape.

Primele două mutări au fost deja perfectate, cu eforturi financiare deloc de neglijat din partea conducerii. Sursele noastre au dezvăluit că Florin Niță și Junior Morais vor încasa câte 20.000 de euro pe lună, adică 180.000 până la finalul sezonului, când contractul va expira.

Dincolo de impactul financiar, goalkeeperul și-a exprimat speranța că acest transfer îl va readuce cât de curând în circuitul echipei naționale. Edi Iordănescu nu l-a mai luat în calcul în ultima perioadă, dat fiind faptul că nu reușea să prindă foarte multe minute la echipa de club.

„În urma discuțiilor cu Cătălin Liță am luat decizia asta, a fost bine din toate punctele de vedere și pentru mine și pentru toată lumea. Nu am stat pe gânduri și am acceptat oferta.  E pasiunea mea, e job-ul meu, sigur că îmi este dor să joc fotbal. Bineînțeles că îmi doresc să fac parte din echipa națională cât mai mult timp și îmi doresc asta pentru că este bine și pentru mine și pentru echipa națională să fiu acolo. Au fost oferte din mai multe țări, inclusiv de la noi, dar nu a fost ce mi-am dorit eu”, a declarat Niță, potrivit sport.ro.

Morais, nerăbdător să lucreze din nou cu Marius Șumudică

În ceea ce-l privește pe Junior Morais, acesta s-a arătat încântat de oportunitatea de a evolua din nou pentru Gaziantep și nerăbdător să bifeze o nouă colaborare cu Marius Șumudică. Nu înainte de a mulțumi conducerii Rapidului că i-a permis să plece.

„Pentru mine a fost un lucru foarte important să merg din nou acolo. Merg să ajut echipa și pe Șumudică, să ieșim din situația asta, să poată rămâne Gaziantep în prima ligă. Sincer să fiu nu credeam că va mai veni oferta asta, dar a venit și sunt pregătit să merg acolo și să fac o treabă frumoasă. Primul pas a fost că m-a lăsat Rapid să plec, dacă nu mă lăsau nu aveam cum să plec, sunt foarte bucuros. Am lucrat mult timp cu Șumudică, e un antrenor foarte bun, pentru mine e o mare plăcere să merg din nou să lucrez cu el”, a spus fundașul brazilian.

Urmăriți Playsport.ro și pe